ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2018 | 13:24

ΤΑΤΟΥΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΟΥΛΗΣ

Πριν από χρόνια υποβλήθηκα σε μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά. Ως αποτέλεσμα έχω αποκτήσει μια μεγάλη κάθετη ουλή η οποία με κάνει να νιώθω άσχημα. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω ένα όμορφο τατουάζ ώστε να την καλύψω. Έχω διαβάσει σχετικά και έχω μπει στη διαδικασία να ψάξω για tattoo studios, θα με ενδιέφερε όμως πολύ η εμπειρία κάποιου που έχει κάνει τατουάζ πανω σε ουλή.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν το'χεις πάρει απόφαση ότι θες να κάνεις τατού -για όποιους λόγους-,εκμεταλλεύσου το γεωμετρικό σχήμα της ουλής,πχ αν είναι μια τεθλασμένη γραμμή, μπορούν οι άκρες τους να συνθέσουν ένα πρόσωπο ή μια εικόνα,αν είναι ευθεία, τότε μπορείς στην άνω άκρη να χτυπήσεις ένα μπαλόνι. Προσωπικά, οι ουλές στους ανθρώπους με γοητεύουν γιατί είναι ιστοριούλες,έστω κι αν μας έχουν πονέσει, ράμματα, χειρουργεία κλπ., ή μας τρόμαξαν πολύ. Έχω κι εγώ 3 (2 σε πόδια, μία στο αριστερό φρύδι).Αν το τατουάζ είναι η απάντηση, δεν έχω τπτ να σε ρωτήσω. :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon