ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2018 | 17:39

Μονο η παρταρα μας!!!

Κανονιζουμε με μια φιλη να παμε για μπανιο, ετοιμαζομαι και παω να την παρω τηλεφωνο οτι ξεκιναω με το αμαξι να παω να την παρω. Κ βλεπω οτι 2 λεπτα νωριτερα μου ειχε στειλει μηνυμα οτι τελικα εχει πολλη ζεστη κ αποφασισε οτι δεν θελει να παει για μπανιο, αλλα προτιμαει να μεινει στο air condition. Τα πηρα στο κρανιο. Καπου εδω πολλοι σκεφτεστε "τι μας λες ρε κοπελα μου, φοβερο το δραμα σου". Ναι οκ, εχετε δικιο, το συγκεκριμενο περιστατικο ειναι ενα παντελως ασημαντο περιστατικο που σε καμια περιπτωση δεν επηρεασε σημαντικα τη ζωη μου. ΟΜΩΣ ρε παιδια αυτο το περιστατικο με εκανε να θυμηθω για αλλη μια φορα το ποση ελλειψη ενσυναισθησης υπαρχει στη σημερινη κοινωνια. Για καποιους ανθρωπους μετρανε μονο τα δικα τους θελω κ κανενος αλλου. Ο καθενας κανει ο,τι θελει χωρις να σκεφτεται τι αντικτυπο εχει η δικη του αποφαση στους αλλους, αρκει να βολευτει ο ιδιος Η φιλη παρολο που ηξερε οτι ολο αυτο τον καιρο ειχα γ@@@@@ι στη δουλεια κ ειχα αναγκη να ξεκουραστω, αποφασισε να μου ακυρωσει τελευταια στιγμη ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ το μπανιο, για το οποιο ειχα ξυπνησει με τοσο ενθουσιασμο να παω. Εγω απειρες φορες εχω κανονισει να παω καπου οπου τελικα μπορει τελευταια στιγμη να συνειδητοποιησα οτι βαριομουν να παω, ΟΜΩΣ απο τη στιγμη που το ειχα κανονισει, πηγα ακομα κ με το ζορι για να μην κρεμασω τον αλλον. Γιατι λοιπον μερικοι ανθρωποι δεν μπορειτε να κανετε το ιδιο? Γιατι ειστε τοσο παρτακηδες? Γιατι δεν μπαινετε λιγο στη θεση του αλλου? Ειναι πραγματικα λυπηρο. Κοιτωντας γυρω μας μπορουμε να βρουμε τοσες συμπεριφορες των αλλων που δειχνουν οτι πραγματικα δεν νοιαζονται καθολου για τους γυρω τους. Γειτονες κανουν φασαρια ωρες κοινης ησυχιας αδιαφορωντας αν ο αλλος κοιμαται, διαβαζει κλπ, συντροφοι που σε απατανε χωρις να μπουν ουτε ενα λεπτο στη θεση σου κ να σκεφτουν πως θα ενιωθαν εκεινοι σε αντιστοιχη περιπτωση, ανθρωποειδη που παρκαρουν σε ραμπες ατομων με ειδικες αναγκες αδιαφορωντας φυσικα αν θα κανουν δυσκολη τη ζωη του αλλου. Παντου γυρω μας ολοι βαζουν σε προτεραιοτητα τον εαυτο τους κ ειναι ικανοι ακομα κ να σκοτωσουν προκειμενου να πετυχουν κατι για τον εαυτο τους.Τι να πω... Εγω παντα στη ζωη μου βαζω πανω απ' ολα τους αλλους κ μου τη δινει οταν βλεπω απο τους αλλους να κανουν ακριβως το αντιθετο. Δεν μπορω να διανοηθω οτι θα κανω κατι που εμενα θα με βολεψει, οταν προκειται να προκαλεσω προβλημα σε καποιον αλλον. Κ ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος μπορει να μην σκεφτεται με αυτον τον τροπο. Μου φαινεται αδιανοητο οτι καποιος δεν κανει αυτη την τοσο απλη σκεψη κ νοιαζεται μονο για την παρταρα του. Μαθετε λιγο γενικα στη ζωη σας να σκεφτεστε κ τους αλλους κ να μην σας νοιαζει μονο πως θα βολευτειτε εσεις. Σε ολους τους τομεις. Κ τοτε ισως η κοινωνια μας να γινει λιγο καλυτερη.
5
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ απόλυτα με την εξομολογουμενη. Ακόμα και να θέλουμε να ακυρώσουμε κάτι γιατί τελικά αποφασίσαμε ότι δε θέλουμε, ποτέ δεν το κάνουμε τελευταία στιγμή. Ο άλλος μένει ξεκρέμαστος ενώ θα μπορούσε να είχε κανονίσει κάτι άλλο.
Τι λετε ρε παιδια? Γιατι εχει αδικο η κοπελα σε αυτα που γραφει? Σαφως κ μπορεις να ακυρωσεις ενα ραντεβου, αλλα πρωτον οχι επειδη τελευταια στιγμη αποφασισες οτι βαριεσαι.. Δηλαδη ειναι κοροιδια στα μουτρα του αλλου αυτο το πραγμα.. Μην κανονισεις, πολυ απλα! Ανθρωποι ειμαστε κατι θα μας τυχει κ μπορει να ακυρωσουμε μια εξοδο. Αλλα με αυτον τον τροπο ειναι απαραδεκτο. Μου εχει συμβει κ μενα πολλες φορες και δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που το κανουν συστηματικα να σε κρεμανε... Μου εχουν ακυρωσει εξοδους, κυριολεκτικα τελευταια στιγμη μεχρι κ διακοπες.. Πρεπει να σκεφτομαστε κ λιγο τον διπλανο μας!
Θα σου πω τι γίνεται: υπάρχουν αυτές οι συμπεριφορές που περιγράφεις όσο γίνονται ανεκτές. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι απλά οικονομικά, προσφορά και ζήτηση: προσφέρεται ό,τι ζητείται. Γι' αυτό και τόση εξαχρείωση, διότι πουλάει. Εξ αντιθέτου, αν είσαι ευγενής, θεωρείσαι ολίγον μακάκας.
Δημόσια κατακραυγή για τους ακυρωτές σχεδίων την τελευταία στιγμή, εγώ είμαι μαζί σου και ταυτίζομαι όσο δεν πάει!! Σωτηρία δεν υπάρχει αν δεν πείσεις τον εαυτό σου ότι μπορείς να κάνεις πράγματα μόνος σου, το αυτοκινητάκι σου το έχεις και ανάγκη κανέναν άλλον δεν έχεις, τέλος.
Scroll to top icon