ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2018 | 21:25

Το φεγγάρι αυτό είναι αφιερωμένο σε εσάς όλους.

Κάποτε, πριν 5-6 καλοκαίρια, ημουν μονη, μολις ειχα χωρίσει απο μια σχέση που δεν έβγαζε πουθενά, και μου φαινόταν οτι το να γνωρίσω κάποιον που να με αγαπησει και να τον αγαπήσω αληθινά, θα ηταν πολυ δύσκολο πια. Ειχα παει διακοπές μονη μου, ειχα δει την πανσέληνο ολομόναχη απο το πιο γραφικό σημείο του νησιού με δεκαδες ζευγάρια γυρω μου, αλλα ειχα πει οτι η επόμενη σχεση που θα κανω θα μοιαζει σε εκείνο το αυγουστιατικο φεγγάρι: θα ειναι ο,τι πιο λαμπερό και ομορφο θα υπάρχει στη ζωη μου.Τοσα χρονια μετά, κοιταζω τον -πλεον- άντρα μου τωρα που πίνουμε μπύρες στο μπαλκονι και αισθάνομαι...ευτυχισμένη. Γνωριστήκαμε κυριολεκτικά σε μια στροφή του δρόμου λιγο μετα απο εκεινες τις διακοπές. Και απο τοτε γίναμε ο ενας η ζωη του άλλου.Οπότε, αν αισθάνεστε αποψε μονοι, θλιμμενοι, απογοητευμένοι κλπ... μην παυετε να ελπιζετε, σας παρακαλώ. Το οφείλετε στον ιδιο σας τον εαυτό. Δωστε χρονο στον εαυτό σας, ακουστε τον, "κακομαθετε" τον λιγακι, φερθείτε του τρυφερά και η ζωη, το υπέροχο αυτο ταξίδι που λεγεται ζωή, θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω την κατάλληλη στιγμή. Μια χάρη μονο σας ζητω απόψε λοιπον, εκ μέρους του εαυτού σας: μην πάψετε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο. :-)
14
 
 
 
 
σχόλια
Να είστε πάντα καλά εσύ και ο άντρας σου. Ωραία και ελπιδοφόρα η εξομολόγησή σου.Κατά τα άλλα,θα δείξει.Είσαι πολύ τυχερή που είσαι αισιόδοξη.Κάποιοι θα βασανιζόμαστε πάντα γιατί γεννηθήκαμε δύσπιστοι.
Σοβαρά και χωρίς ίχνος ειρωνίας, ΠΩΣ σκατά καταφέρνετε και πάτε διακοπές μονοι σας;;; Δηλαδή δεν έχετε ανάγκη να μιλήσετε με έναν άνθρωπο; Έστω ένα γκρουπ. Διακοπές είναι ρε παιδιά. Άντε στη δουλειά δεν είναι ανάγκη να κάνεις φίλους..αλλά διακοπές μόνος; Ή οι άλλοι που βγάινουν λέει για καφέ / ποτό μόνοι τους.
Μπορώ να σου απαντήσω.Θα σού πω τι έπαιξε στη δική μου ζωή και το μόνο που ήθελα ήταν η απόλυτη χαλάρωση. Με απασχολούσε μια εταιρία κολοσσός για πολλά χρόνια. Τα ωράρια εξαντλητικά. Κάθε μέρα έπρεπε να συναναστραφείς με τουλάχιστον 50 διαφορετικούς χαρακτήρες ανθρώπων.Με κάποιους από αυτούς εντός γραφείου. Με τους περισσότερους όμως έξω στην αγορά. Έπρεπε να μάθεις να "μιλάς τη γλώσσα" του κάθε πελάτη ώστε να διαπραγματευτείς μαζί τους και φέρεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Να πιάσεις (τους άπιαστους) πολλές φορές, στόχους σου.Να δέχεσαι πιέσεις από παντού. Προϊστάμενοι, πελάτες, προμηθευτές, μια ατέλειωτη πίεση, μια τρέλα, καθημερινά. Το τηλέφωνο να χτυπάει ασταμάτητα και όλοι κάτι να ζητάνε.Και το κορυφαίο : αφού σχολάσεις, πας σπιτάκι σου, περνάς ώρες στον υπολογιστή φτιάχνοντας φόρμες με άπειρα κελιά στο Excel, με αριθμούς, γραφήματα, ποσοστά και σχόλια για τα αποτελέσματα της ημέρας. Και μόλις τελειώσει αυτό, επόμενη φόρμα, προετοιμασία για την επόμενη μέρα με τους στόχους σου. Οι αποδοχές πάρα πολύ καλές, πολλές παροχές γενικότερα από την εταιρεία, αλλά.. Αρρώστια που σε τρώει. Με τέτοια καθημερινότητα το μόνο που ήθελα (ήμουν αδέσμευτη τότε για 2 χρόνια), να πάω κάπου, οπουδήποτε, ΜΟΝΗ ΜΟΥ. Το έκανα δύο φορές και πραγματικά με γέμισε. Το είχα ανάγκη. Να μην βλέπω κανέναν γνωστό, να μην μιλάω αν γίνεται ακόμα καλύτερα.. Για την ιστορία, σήμερα που μιλάμε, έχω αποχωρήσει από την εταιρεία. Πήρα ότι μπόρεσα να πάρω. Χρήματα, γνώσεις, προϋπηρεσία, γνωριμίες και πολλά μαθήματα. Έφυγα γιατί αποφάσισα να ζήσω όπως θέλω εγώ. Στο χωριό, με ηρεμία.Τώρα που η ζωή μου επανήλθε σε φυσιολογικούς ρυθμούς, δεν θέλω να πάω διακοπές μόνη ξανά. Ενημερωτικά, η εξομολόγηση δεν είναι δική μου.
Την ίδια απορία έχω,μου φαίνεται πολύ καταθλιπτικό.Θα με έπιαναν τα κλάματα έτσι και πήγαινα διακοπές μόνος μου και τους έβλεπα όλους μαζεμένους σε παρέες να κάνουν χαβαλέ και εγώ να τριγυρναω από εδώ και από εκεί και να μην έχω να πω μια κουβέντα με έναν άνθρωπο.Αντε για καφέ,ποτο μπορεις να πας μόνος σου μια δυο φορές,μπορεί να θες λίγο την υσηχια σου να σκεφτείς διαφορα που σε απασχολούν να ξεσκασεις για λίγο αλλά διακοπές με τίποτα ρε παιδιά....
Να είστε καλά κι εσύ κι ο σύντροφός σου. Στο εύχομαι ολόψυχα.Αλλά αυτό που περιγράφεις δεν είναι μοναξιά. πριν 5-6 καλοκαίρια, ημουν μονη, μολις ειχα χωρίσει Πηγή: www.lifo.grΓνωριστήκαμε κυριολεκτικά σε μια στροφή του δρόμου λιγο μετα απο εκεινες τις διακοπές. Πηγή: www.lifo.grΕίναι ο χωρισμός ενός ανθρώπου και η συνέχεια της ζωής του με κάτι επόμενο.Αλλά είσαι ένας άνθρωπος που σε θέλουν, δεν περνάς απαρατήρητη.Και πάντα έτσι να είσαι. Αλήθεια στο εύχομαι κι αυτό.Άνθρωποι που είναι ολομόναχοι πολλά χρόνια, έχουν απορριφθεί μέχρι που έπαψαν να προσπαθούν, που έχουν περάσει δύο χιλιάδες εκατόν ενενήντα μέρες χωρίς άγγιγμα, χωρίς χάδι, χωρίς τίποτα, χωρίς έναν άνθρωπο να πάνε μια βόλτα έστω μέχρι το επόμενο τετράγωνο κρατώντας γλυκά ο ένας το χέρι του άλλου δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν καμία γνωριμία σε καμιά γωνιά του δρόμου (όπως λες ότι έκανες εσύ στη στροφή του δρόμου) γιατί πολύ απλά παντού και πάντα και στη στροφή του δρόμου και στη γωνιά και μέσα στο πλήθος και παντού περνούσαν, περνούν και θα περνούν απαρατήρητοι. Άσχημοι και καθόλου θελκτικοί.Κάποιοι άνθρωποι ακόμα και να πέσει το πτώμα μας μπροστά στα πόδια των άλλων, και πάλι απαρατήρητοι θα περάσουμε. Ο κόσμος θα προσπεράσει βιαστικά.Και ναι ισχύει αυτό που λέω. Το ζω. Το ζουν κι άλλοι.
Βρε τυχαίε περαστικέ γιατί μειώνεις τόσο πολύ τον εαυτό σου και έχεις αποφασίσει ότι θα μείνεις μόνος σου για πάντα; Ειλικρινά όταν διαβάζω τα σχόλιά σου είσαι γεμάτος απαισιοδοξία και βαριά κατάθλιψη θαρρώ. Ό,τι σκεφτόμαστε, ό,τι νιώθουμε αυτό εκπέμπουμε. Αυτό που λες ότι είσαι άσχημος γιατί χαντακώνεις τον εαυτό σου έτσι; Νομίζεις ότι εμείς οι εμφανίσιμες/οι βρίσκουμε αμέσως όποιον και όποια θέλουμε; Δεν είναι πάντα έτσι και να σου πω την αλήθεια οι αρνητικές σκέψεις περνάνε σε όλους αλλά δεν πρέπει να γίνεται τρόπος ζωής. Εύχομαι να βρεις τη κοπέλα που θέλεις να είναι το ίδιο ευαίσθητη με εσένα και να είσαι χαρούμενος.Το καλό πράμα αργεί να γίνει...
Γεια σου. Λοιπόν, όταν πρωτοδιαβασα την εξ, δεν στάθηκα στα σημεία, που λες. Έχεις, όμως, βασικά δίκιο.Το γεγονός, ότι κάποια πράγματα, πήγαν καλά, σε εμάς, και μάλιστα σε σύντομο χρονικο διάστημα, δεν αρκεί, για να δίνουμε ελπιδοφόρες συμβουλές σε αλλους. Οπότε, ας χάρουμε την Πανσέληνο, είτε με παρέα, είτε μόνοι. Όλοι την ίδια κοιτάμε.
Scroll to top icon