Η Mel B θα μπει σε κλινική αποτοξίνωσης για τον εθισμό της στο αλκοόλ και το σεξ

Η Mel B θα μπει σε κλινική αποτοξίνωσης για τον εθισμό της στο αλκοόλ και το σεξ Facebook Twitter
1

Η Mel B, πρώην μέλος του διάσημου συγκροτήματος Spice Girls, αποκάλυψε πως θα μπει σε κλινική αποτοξίνωσης για τον εθισμό της στο σεξ και το αλκοόλ. 

Μιλώντας στην βρετανική Sun, η Melanie Brown όπως είναι ολόκληρο το όνομά της, εξήγησε πως η απόφαση ήταν αποτέλεσμα του «εξαιρετικά δύσκολου» τελευταίου εξαμήνου, στη διάρκεια του οποίου δούλευε πάνω στην αυτοβιογραφία της. 

«Ήταν απίστευτα τραυματικό να ξαναζώ μια σχέση συναισθηματικής κακοποίησης και να έρχομαι ταυτόχρονα αντιμέτωπη και τόσα πολλά θέματα της ζωής μου», είπε η γνωστή τραγουδίστρια. 

Η Mel B θα μπει σε κλινική αποτοξίνωσης για τον εθισμό της στο αλκοόλ και το σεξ Facebook Twitter
Εδώ και καιρό υπάρχει έντονη φημολογία περί επανένωσης των Spice Girls για μια σειρά συναυλιών στη Βρετανία, αλλά χωρίς την Victoria Beckham.

Η Mel B δήλωσε πως έχει διαγνωστεί με διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD- Posttraumatic stress disorder) και μοιράστηκε ένα link στο λογαριασμό της στο Twitter, το οποίο παραπέμπει σε ένα κυβερνητικό σάιτ, εξηγώντας την κατάσταση.


Όπως είπε, η θεραπεία που κάνει «πραγματικά με βοηθάει κι έχω πλήρη επίγνωση πως είμαι σε κρίσιμο σημείο». Επίσης ανέφερε πως χρησιμοποιεί το αλκόολ για να «μουδιάζει τον πόνο» της. 

Η τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό ταινιών Stephan Belafonte από το 2007 μέχρι το 2017, αν και χώρισαν το 2016. Μετά τον χωρισμό τους, η Mel B ζήτησε περιοριστικά μέτρα κατηγορώντας τον για σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία. Η δίκη για ενδοοικογενειακή βία έληξε τελικά με εξωδικαστικό συμβιβασμό. Το ζευγάρι έχει ένα παιδί, το τρίτο για την Mel B. 

Η Mel B θα μπει σε κλινική αποτοξίνωσης για τον εθισμό της στο αλκοόλ και το σεξ Facebook Twitter
Με τον πρώην σύζυγό της, Stephen Belafonte.

«Μπαίνω στην κλινική αποτοξίνωσης για να γίνω μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου για τα παιδιά μου, την οικογένειά μου και όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν στη ζωή μου», δήλωσε στη συνέντευξή της. 

Εδώ και καιρό υπάρχει έντονη φημολογία περί επανένωσης των Spice Girls για μια σειρά συναυλιών στη Βρετανία, αλλά χωρίς την Victoria Beckham, η οποία συνεχίζει να εστιάζει στην καριέρα της στη μόδα.

Η Mel B κατάφερε να έχει μια επιτυχημένη καριέρα και εκτός του συγκροτήματος, συμπαρουσιάζοντας πρόσφατα το America's Got Talent ενώ εμφανίστηκε και σε μια θεατρική παραγωγή του «Chicago» στο Broadway. 


Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χρυσός Φοίνικας, η Χρυσή Άρκτος και ο Τομ Χάρντι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Χρυσός Φοίνικας, η Χρυσή Άρκτος και ο Τομ Χάρντι από αύριο στους κινηματογράφους

Η πολυσυζητημένη «Anora» του Σον Μπέικερ, η τρίτη εμφάνιση του Τομ Χάρντι ως Venom, η «Δαχομέη» της Μάτι Ντιόπ, το ιδιοσυγκρασιακό «Samsara» κι ένα δευτεροκλασάτο animation φιλοδοξούν να προσελκύσουν τους θεατές στις αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ένας σερ στο Μέτσοβο: Ο εμβληματικός Peter Blake συναντά τον Σταύρο Κοτσιρέα

Πολιτισμός / Ένας σερ στο Μέτσοβο: Ο θρύλος της βρετανικής ποπ αρτ Peter Blake συναντά τον Σταύρο Κοτσιρέα

Εδώ και τριάντα περίπου χρόνια επαναλαμβάνεται ανά τριετία ο θεσμός των «Δημιουργικών Συναντήσεων» στην Πινακοθήκη Αβέρωφ, ο οποίος επιδιώκει να φέρνει το κοινό σε επαφή με την τέχνη, αλλά και τη συνομιλία των δημιουργών με τον τόπο.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
«Οι αρχαίοι πολιτισμοί της Basilicata - Θησαυροί που έρχονται στο φως» στο Μουσείο Ακρόπολης

Πολιτισμός / Ο πολιτισμός της νότιας Ιταλίας στο επίκεντρο της νέας έκθεσης του Μουσείου Ακρόπολης

Μια έκθεση για τον πολιτισμό που συνάντησαν οι Έλληνες από την Πελοπόννησο και τη νησιωτική αρχαία Ελλάδα στα μεγάλα ταξίδια τους με σκοπό την εγκατάσταση στη γη της Ιταλίας και της Σικελίας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Μουσείο Ακρόπολης: Οι αρχαίοι πολιτισμοί της Basilicata – Θησαυροί που έρχονται στο φως

Πολιτισμός / Μουσείο Ακρόπολης: Οι αρχαίοι πολιτισμοί της Basilicata – Θησαυροί που έρχονται στο φως

Μέσα από αυτήν την έκθεση, ο επισκέπτης θα γνωρίσει τον πολιτισμό που συνάντησαν οι Έλληνες από την Πελοπόννησο και τη νησιωτική αρχαία Ελλάδα στα μεγάλα ταξίδια τους
LIFO NEWSROOM