ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2018 | 00:25

Οι Διαβασεις

Λοιπον αυτο που μου συνβει σμρ δεν μπορω να το πιστευσω κοντευω να εκραγω απο τα νευρα μου για μια ηλιθια...?Ας τα παρουμε απο την αρχη...Εγω μενω Πατρα...Οσοι ξερουν απο τους οδηγους που εχουμε εδω θα καταλαβουνΜωλις εχω τελειωσει μς τις φιλες μου που ειχαμε παει για ενα ποτο στην ηφαιστου .Οπως κατεβαινεις αυτη την οδο ειναι κατι διαβασεις χωρις σηματοδοτη...Φυσικα σπανια να βρεθει ενας σοβαρος ανθρωπος να σταματησει να περασουν οι πεζοι οπως πρεπει...αυτο το θεμα με τσαντιζει και ετσι οποτε ειναι πεταγομαι μες στον δρομο και περναω τις διαβασεις χωρις να υπολογιζω τους οδηγους που τρεχουν και που συμφωνα με το νομο πρεπει να εχουν μειωσει ταχυτητα οταν προκειται να περασουν μια διαβαση πεζων!!!!!Εκει στη μεση του δρομου καταλαβαινω πως οι φιλες μου εμεινα πισω ...γυρναω τις κοιταω και τους φωναζω να προχωρησουν...παραλληλα ενα ασπρο ακριβο αμαξι σταματαει στο μισο με 1 μετρο μπροστα μου...ακουω τον οδηγο που με βριζει και τους δχνω πως εδω ειναι οι διαβασεις ..δεν περιμενω καθολου και προχραω....Οπως παμε να φυγουμε με τις φιλες μου μπαινει μπροστα μας η συνοδηγος που ηταν στο αμαξι πριν...ο αντρας και οδηγος που ηταν μαζι της ειχε παρκαρει λιγο πιο περα και την περιμεν...Ερχεται στο μερος μας και μου λεει :Ποσο χρονων εισαι κοριτσι μου ?αργιεμενη!Της απανταω 15 ...Γονεις εχεις?ΝαιΘα επρεπε να ντρεπονται που σταματας μεσα στη μεση της διαβασης και φωναζεις στις φιλες σου να ακολουθησουν... πραγματικα ειχε γινει εξαλη και με κοιταγε με ενα υφος λες και ειμαι καμια του δρομου??ο,τι να ναι Τελικα φευγει Λοιπον θελω να μιλησετε ξεκαθαρα κατω για το τι νομιζεται αν εχω δικιο ή αδικο ή εν μερη δικιο Δεν ξερω τι να πω σε αυτη την χωρα που ζουμε παντς!!!!!!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις το δίκιο με το μέρος σου, είτε είναι ηθικό είτε νομικό δεν έχει σημασία, είναι με το μέρος σου. Όταν έμενα κέντρο Αθήνα πήγαινα για τρέξιμο στο Πεδίο του Άρεως, όπου έπρεπε να διασχίσω την Αλεξάνδρας. Εκεί απλά δεν σταματάνε όταν έχει μποτιλιάρισμα αλλά συνεχίζει η ροή κανονικά με ταχύτητες μέχρι 20χμ την ώρα ( πρώτη με νεκρά) κ επειδή κι εγώ σπαζομαι, όταν βλέπω τους καθυστερημένους να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, είπα μια μέρα να αναλάβω δράση. Έγινε πράσινο κ πέρασα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω μου ένα αμάξι. με χτύπησε στον γοφό κ σήμερα 10 χρόνια μετά όταν είναι να βρεξει με πονάει εκείνο το σημείο. Χώρια τις αστυνομιες τα ασθενοφόρα τα δικαστήρια που έπρεπε να γίνουν (διακανονισμός έγινε αλλά τρέχαμε με την δικηγόρο). Η δυναμη ισούται της μάζας επί της επιτάχυνσης F = ma κ αυτός είναι νόμος που ΔΕΝ δέχεται εξαιρέσεις. Ολα τα άλλα είναι προαιρετικά. Να είσαι πάντα καλά κ να προσέχεις.
Έχεις άδικο. Στην Ελλάδα δεν το κάνεις αυτό αν θες την ζωή σου. Αν θες να βελτιώσεις την κατάσταση όταν θα οδηγείς εσύ να σταματάς και να πεις και σε όλον τον κύκλο σου να σταματάει. Τέτοιες ταρζανιες ιδίως σε τέτοια σημεία όπως η Ηφαίστου και τέτοια ώρα δεν κάνουμε.
Έχεις δίκιο, και σε χάρηκα που το διεκδίκησες και δεν κόλωσες από την αγράμματη που βγήκε από το αμάξι και έχει και τα μούτρα να κρίνει τους γονείς σου, αντί να ζητήσει συγγνώμη.Παράλληλα, θεωρώ αφελές να περιμένεις οτι ρισκάροντας τη ζωή σου και τη σωματική σου ακεραιότητα (και προτρέποντας τις φίλες σου να κάνουν το ίδιο), θα βελτιώσεις τον κόσμο (κυρίως αυτόν που πήρε το δίπλωμα νύχτα και το παίζει και οδηγάρα).Εγώ ζω σε χώρα της Β. Ευρώπης, οπού οι οδηγοί σταματάνε στις διαβάσεις, και παρόλα αυτά, περιμένω πρώτα να σταματήσουν και μετά περνάω. Για την Ελλάδα δεν το συζητώ, ακόμη κι αν το φανάρι είναι πράσινο τσεκάρω το δρόμο πριν περάσω.Πρόσεχε τον εαυτό σου και μην τον βάζεις σε κίνδυνο για τέτοια άτομα με μηδενική παιδεία και αξιοπρέπεια.
Scroll to top icon