ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2018 | 12:56

Πολλα καρπουζια κατω απο μια μασχαλη;

Εκανα καποιες κινησεις και τελικα πετυχαν και με περιμενουν απο ενα ιντερνετικο ραδιοφωνο να δουμε ξανα το ντεμο μου για να δουμε πως θα συνεχισουμε. Εκανα 2 χρονια εκπομπες μια φορα την εβδομαδα τελειως για το χομπι αλλα θα με ενδιεφερε πολυ το κομματι του ραδιοφωνου γι΄αυτο ειδα μια ευκαιρια και την αρπαξα και εκανα τις κινησεις που εκανα.Θα ειναι καθημερινη απογευματινη εκπομπη και υποθετω θα πληρωνομαι. Αν δεν υπαρχει πληρωμη δεν το συζητω δεν συνεχιζω. Αν ομως υπαρχει δεν ξερω αν ειμαι διατεθιμενη να αφιερωσω τοσο χρονο αυτην την στιγμη.Παραλληλα ετοιμαζω την διπλωματικη μου και δουλευω 4 ωρες τα πρωινα και ψαχνω για μια 8ωρη δουλεια πανω στο αντικειμενο μου.Αν τους πω οτι τελικα αυτην την περιοδο μαλλον δεν μου βγαινει ο χρονος αλλα θα ηθελα να με εχουν στα υποψιν τους θα φανει καπως;Μηπως πρεπει να δεχτω αφου μου αρεσει και να μην το πολυσκεφτομαι; Νιωθω οτι φορτωνω πολυ τον εαυτο μου και καποια στιγμη θα καταρευσω. Και ταυτοχρονα νιωθω οτι προδιδω τα θελω μου. Δεν ξερω τι να κανω!
3
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου πω την γνώμη μου σαν εργοδότης. Σε περίπτωση που η δουλειά δεν περιλαμβάνει μισθό (που έλεος ) και πείς ότι δεν ενδιαφέρεσαι να δουλέψεις σε αυτή την φάση αμισθί αλλά αν προκύψει κάποια άλλη θέση με μισθό ευχαρίστως να το συζητήσουμε είναι σεβαστό και σωστό. Αν σου κάνουν όμως πρόταση και εσύ αρνηθείς γιατί να μωρέ δεν με πολυβολεύει και λίγο πιέζομαι αλλά αν έχετε κάτι να βολεύει οκ και να με έχετε στα υποψιν να ξερεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξαναπάρουν. Καλύτερα να πείς οτι ειχες καλύτερη πρόταση και ευχαριστώ πολύ. Η υπευθυνότητα είναι πολλές φορές πιο σημαντικές και απο τις ικανότητες πάνω στην δουλειά.
Θα σου πρότεινα να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς. Να τα κάνεις ολα αν είναι δυνατόν. Πρέπει να βάλεις στην εξίσωση τη σκέψη ότι τώρα χτίζεις το βιογραφικό σου που είσαι μικρή. Είναι η πιο κρίσιμη ηλικία να απομιμήσεις εμπειρίες και να δεις που θα σε βγάλει η ζωή αργότερα. Δεν έχεις την πολυτέλεια των 40, υπο την έννοια της εμπειρίας, να διαλέξεις τι απ ολα θέλεις.
Scroll to top icon