ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2018 | 22:34

Ψωριαση

Εχω ψωριαση απο τοτε που ημουν μηνων. Τωρα ειμαι 15. Πλεον εχω αρχισει να το συνηθιζω και δεν του δινω σχεδον καθλου σημασια. Ισα ισα χαιρομαι αφου πιο παλια ειχα σε σταγονοειδη μορφη σε ολο μου το σωμα ακομη και στο προσωπο. Εχω ακομη βεβαια αλλα εχει περιοριστει μονο στα ποδια και λιγο στα χερια. Το θεμα ειναι πως ενω φαινεται να βελτιωνεται παραμενει κατι το οποιο με ενοχλει. Ας πουμε το καλοκαιρι μου ειναι πολυ δυσκολο να φορεσω σορτσακι λογω αυτου που εχω και επιπλεον αποφευγω το ξυρισμα στα ποδια οσο μπορω διοτι το δερμα μου ερεθιζεται με αποτελεσμα να φοραω μακρια παντελονια. Ολο το καλοκαιρι. Απο την αλλη στα χερια μου παρολο που ειναι σε παρομοια επιπεδα με τα ποδια ( αν και τα σημαδια δεν ειναι κοκκινα) δεν με ενοχλει και εχω συνηθισει τον εαυτο μου ετσι. Αυτο ομως που με κανει να νιωθω απαισια για τον εαυτο μου ειναι οι κακιες των αλλων με βαση παιδια κοντα στην ηλικια μου. Μου μιλανε ασχημα για αυτο που εχω ακομη και οι αγνωστοι. Γιατι πρεπει να ειναι τοσο σκληρος ο κοσμος; Εγω δηλαδη δεν μπορω να εχω το δικαιωμα να νιωθω ανετα και ωραια ετσι οπως ακριβως ειμαι χωρις να ακουω τις κακιες τους;Βασικα γιατι πρεπει να υπαρχει τοση αναισθησια και βλακεια αναμεσα μας.Εχουμε τα προβληματα μας εχουμε και τον καθε ηλιθιο να μας κρινει. Ναι φυσικα και παντα ηθελα και ακομη θελω να μην το εχω αυτο αλλα απο τη στιγμη που ετσι ειμαι δεν μπορεις να με σχολιαζεις και να πετας την καθε βλακεια που σου ερχεται χωρις να σκεφτεσαι Ο καθενας ειναι ξεχωριστος και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει το δικαιωμα να μειωσει καποιον αλλο επειδη γουσταρει. Οτι κι αν εχει. Οπως κι αν ειναι.
5
 
 
 
 
σχόλια
Είχα και εγώ ψωρίαση για 5 χρόνια και μου έφυγε μόνη της, χωρίς να πάρω καμία απολύτως αγωγή.Να σε ρωτήσω, έχεις περάσει κάποιο στρες απώλειας ή αποχωρισμού κάποιου αγαπημένου σου προσώπου ή κατοικιδίου? Η ψωρίαση συχνά σχετίζεται με αυτό.Όσο για τους βλάκες που σε κρίνουν για την ψωρίαση, γράψτους εκεί που δεν γράφει!
Είσαι δυνατή και το ξέρεις καλά! Μην τους αφήνεις να σε διαβρώσουν, στη δική σου λύπη στηρίζονται. Οι δικοί σου άνθρωποι σαγαπάνε και σε θέλουν ακριβώς όπως είσαι, όλοι οι άλλοι περισσεύουν. Μη μασάς κοριτσάραα
Δυστυχώς,υπάρχει απεραντη κακία. Για τα πάντα. Οι άνθρωποι δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να αναλογιστουν τί μπορεί να συμβαίνει και πόσο δύσκολο είναι για τον κάθε άνθρωπο αυτό που περνάει. Πετάνε την κακία τους,το ευχαριστιουνται και συνεχίζουν τη ζωή τους με τη βεβαιότητα ότι είναι και καλοι άνθρωποι. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να προσπερνάς συνεχώς τα σχόλια, τα βλέμματα..αλλα χαίρομαι που μέσα σου ξέρεις ότι το πρόβλημα το έχουν αυτοί κι όχι εσύ. Φαίνεσαι δυνατό κορίτσι κι έτσι πρέπει. Ίσως να μην μπορούμε να αλλάξουμε το σκεπτικό και τη συμπεριφορά των άλλων,μπορούμε όμως σίγουρα να ρυθμίσουμε έτσι τη ψυχολογία μας ώστε τίποτα από όσα λένε να μη μας αγγίζουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon