ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2018 | 01:49

Γεια αυτό θα είστε πάντα μόνες..

Θα σας διηγηθώ μια ιστορια που μου έτυχε το καλοκαίρι και μου έκανε εντύπωση . Κανονίζουμε με ένα κολλητό να πάμε διακοπές Κρήτη για μερικές ημέρες και οι δύο νομίζω είμαστε δύο ωραίοι άντρες .. Σε μια από τις μέρες πάμε με τον φίλο μου σε μια παραλία γεμάτη καθώς ήταν με τρεις σειρές ξαπλώστρες. Βρίσκουμε δύο ξαπλώστρες στην μεσαία σειρά πίσω και δεξιά ακριβώς κάθεται μια κοριτσοπαρεα με 3 γυναίκες. Στεκόμαστε ακριβώς στις αδειες ξαπλώστρες και κάνουμε μια συζήτηση αν θα κάτσουμε εκεί. Πριν καν ξεκινήσουμε την συζήτηση πηγαινοντας προς τα κει κατάλαβα από τα κορίτσια ενα πληρη ξενέρωμα έντονο όμως από την πλευρά τους στο στυλ τι κουβαλήθηκαν τώρα εδώ αυτοί οι πέφτουλες.. (φαίνονται αυτά γύρισαν κεφάλια, απάθεια τελείως γενικά και δυσαρέσκεια προσπαθούσαν να φανεί κιολας νομίζω). Ο φίλος μου μετά αφού μιλάγαμε επιμενε να πάμε μακριά και μπροστά που είχα μείνει ακριβώς μια θέση μπροστά στην θάλασσα.. Το κορίτσια νομίζω άκουγαν πολλά από αυτά και μάλλον νόμιζαν ότι θα κάτσουμε εκεί να βλέπουμε τα ωραία τους ματια. Σε μια φάση του λέω απότομα καλά πάμε μπροστά και γυρναμε να φυγουμε και βλέπω 3 γυναίκεια κεφάλια να γυρνανε και να καρφώνονται επάνω μας να τους πέφτουν τα σαγονια και να κοιτάν με ένα ύφος δεν υπάρχουν άντρες ποια.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ .. ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.. ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΦΛΕΡΤΆΡΟΥΝ Ή ΟΧΙ;;; Θέλετε να σας φτύνουν και να κολατε; καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλοί αντρες εκεί έξω που Τέλος πάντων... αλλά είσαστε εσείς υπεύθυνες για αυτό .. δίνεται το κερασάκι και μετά ελπίζεται η τούρτα να είναι καλή ... και μετα κουμπωνεστε ;;; και γίνεστε απλησιαστες ;;; και παράλληλα και εμείς το ίδιο! οι καλοί τουλάχιστον γιατί οι πέφτουλες και οι παίχτες συνεχίζουν δεν τους νοιάζει όσες χυλοπίτες και να φάνε. Και στο τέλος μένουν μόνο αυτοί για σας ... Δεν μπορείτε να καταλάβετε το ΑΠΛΟ!! ότι ο άνδρας που απολαμβάνει την παρέα σας την φάτσα σας το σώμα σας την κίνηση σας το μιλημα σας το μυαλό σας (Σε όσες έχει μείνει κάτι) θα είναι διατεθειμένος να περιμένει .. Ένας ο οποίος απλά και μόνο θέλει να σας πηδήξει και να φυγει (Για όσες δηλαδή ενδιαφέρονται) πολύ απλά ΟΧΙ γιατί δεν θα αντέχει να είναι με κάποια που δεν τον νοιάζει και πολύ για μεγάλο χρονικό διάστημα.. Τέλος τα είπα και ησύχασα
10
 
 
 
 
σχόλια
Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, θα έχω υπόψη μου τις συμβουλές σου γιατί χωρίς αυτές δεν θα μπορέσω να πορευθώ. Παρεμπιπτόντως στο τίτλο της εξομολόγησής σου, το ''γεια'' γράφεται ''για''.
Χαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαΛατρεύω να διαβάζω τέτοια άκυρα συμπεράσματα.Μαναράκι, αν είναι τα κορίτσια να καταλήξουν με κάτι καΝγκούρια σαν και εσάς που ψειρίζετε 8 ώρες, ζαλίζοντας τους τον εΝγκέφαλο με παρλαπίπες, εάν θα καθίσετε σε "δύο ξαπλώστρες στην μεσαία σειρά πίσω Πηγή: www.lifo.gr" και τις κοζάρετε αφ' υψηλού, άσ' το καλύτερα. Πήγαινε στην μπροστινή σειρά, κάτσε με τον ποζεράκο φίλο που μου' θελε και πρώτο τραπέζι πίστα και μείνε με το συμπέρασμα ότι θα μείνουν για πάντα μόνες αυτές που δεν ξελιγώνονται με την ματσίλα σας.
Γιατί βρε Φουρφουλάκι μου; Άμα δεν βγάλεις συμπεράσματα για τις γυναίκες επειδή δεν καταλάβατε με τον φίλο σου αν τους ενόχλησε η ιδέα ενός δικοΰ σας πεσίματος τότε από τι θα βγάλεις; Αλλά κι ο καημένος τις θέλει με μυαλό(όσες έχουν ακόμη) για να καταλάβαίνουν που και πως ν’ αποκρίνονται αλλά και σε ποιους... αλλά κατά βάση μόνες.Υ.Γ. Αυτό που μερικοί λένε στους άλλους ότι θα παραμείνουν μόνοι λες και είναι η υπέρτατη κατάντια κι αποτυχία, δεν ξέρω αν θα το καταλάβω και ποτέ.Υ.Γ.1 Την καλημέρα μου Φουρφουλάκι.
Θα συμπληρώσω ότι τις θέλει με μυαλό, ναι. Αλλά που να σκέφτεται, αποκλειστικά και μόνο, με αναφορά στα δικά του(ς) θέλω. Male entitlement το βαφτίσανε τούτο τελευταία, θαρρώ.Μπονζούρ από την βαρδαροχτυπημένη Θεσσαλονίκη, αγαπάκι!
D.M.G., ότι μπορώ κάνω... :) Βάλτε λίγο πλάτη, μπας και καταφέρουμε να στρώσουμε την κατάσταση με αυτά τα διαπροσωπικά, βρε παιδί! Αν και θεωρώ ότι δεν θέλει διάβασμα, (εν)συναίσθηση θέλει... ;)
Scroll to top icon