ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2018 | 00:01

Μπορώ και καλύτερα αλλά δεν θέλω.

Σας έχει συμβεί; Να ερωτευτείτε κάποιον που δεν σας φέρθηκε εντάξει, αλλά να μην θέλετε να τον ξεγράψετε. Να ξέρετε ότι μπορείτε αν βάλετε μπροστά τον εγωισμό σας, αλλά να λυπάστε να το κάνετε. Απλά να λυπάστε.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ναι μπορω να σε καταλαβω . Μπορω να σκεφτω τον εαυτο μου μονο με αντρες που δε μου φερονται καλα και εγω να τρεχω απο πισω τους . Αλλα αυτο χρειαζεται διορθωση και να εχουμε μια αξιοπρεπεια .
Το θέμα ειναι ποιόν λυπάσαι. Μήπως τον εαυτό σου που μαλλον δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς εκείνον που δεν σου φέρθηκε καλά αλλα εσυ εχεις κολλήσει; Λεω τωρα..
Δεν χρειάζεται εγωισμος. Αυτοεκτίμηση χρειάζεται.Δεν είσαι ερωτευμένη. Κολλημένη είσαι. Δε λυπάσαι. Βολεύεσαι. Δεν είναι ότι δε θες να τον ξεγράψεις. Πήρες το ρόλο του θύματος. Και όχι, δεν μπορείς να κάνεις καλύτερα, γιατί δεν ξέρεις πώς.Μου έχουν συμβεί χειρότερα, αυτό, όχι. (Τσίμπησα κιόλας, αντε)
Scroll to top icon