ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.9.2018 | 21:15

Σαββατόβραδο..

Άλλο ένα Σάββατο βράδυ μέσα. Τα φώτα χαμηλωμένα από νωρίς. Κοιτάω το πρόγραμμα της τηλεόρασης, πάλι δεν έχει κάτι καλό απόψε. Πόσο μόνη είμαι. Ίσως διαβάσω ένα καινούργιο βιβλίο που αγόρασα τις προάλλες. Έχω διαβάσει μερικές σελίδες, δεν μπορώ να πω ότι με τραβάει κιόλας. Πάντα μου άρεσε να διαβάζω βιβλία με ρομαντικό περιεχόμενο. Αυτό γιατί το πήρα, δεν ξέρω. Μέσα από τις αφηγήσεις των συγγραφέων, ζω στιγμές που δεν έχω νιώσει. Νιώθω τα φλερτ, τα χτυποκαρδια, μοιράζομαι τη μοναξιά μου. Πόσο θέλω να έρθει ο χειμώνας. Το μελόδραμα του μου ταιριάζει πιο πολύ. Μακάρι να είχα μια αγκαλιά απόψε. Μάλλον θα πάω να καθίσω στο μπαλκονάκι μου. Από εκεί βλέπω την πόλη. Πού ξέρεις; Καθώς κοιτάω έξω τον ορίζοντα, μπορεί σε άλλα μπαλκόνια να βρίσκονται κι άλλοι μοναχικοί άνθρωποι. Ίσως με βολεύει αυτή η σκέψη. Ίσως με κάνει να μη νιώθω τόσο μόνη τελικά. Ξέρεις, πολλές φορές όταν περπατάω στο δρόμο, σκέφτομαι τι μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι γύρω μου. Λες να είναι κι εκείνοι μονοι; Θα τους περιμένει σπίτι κανείς; Μόνη. Μόνη. Μόνη. Τι πλήξη που την έχει η ζωή μου! Μάλλον θα βάλω να δω ταινία. Την έχω δει άπειρες φορές. Ξέρω τα λόγια. "Τα φτηνά τσιγάρα". Μ' αρέσει αυτή η αίσθηση της πόλης. Σε λίγες μέρες έχω γενέθλια. Ε και; Πώς κάνω έτσι! Μετράω τις μέρες αντίστροφα, λες και θα κάνω κάτι διαφορετικό εκείνη τη μέρα. Κάτι τέτοιες στιγμές, βάζω τα γέλια με τον εαυτό μου. Ευτυχώς να λες που υπάρχουν και τέτοιες στιγμές! Σε έχω περάσει κι εσένα για προσωπικό μου ημερολόγιο. "Εξομολογησου" λες, κι εγώ έχω βγάλει τα εσώψυχά μου. Βράδυ Σαββάτου ναναναναναααα25
6
 
 
 
 
σχόλια
ολοι εχουμε περασει φασεις μοναξιας..μην σε παιρνει απο κατω..το χειροτερο δεν ειναι να εισαι μονη αλλα να νιωσεις μονη..υπομονη και θα βρεις τις αδερφες ψυχες σου..
Πισω απο τα κλειστα παραθυρα που θα βλεπεις απο το μπαλκονι σου, να εισαι σιγουρη οτι ειμαστε πολλοι μονοι... Ειναι ωραιο να περναμε χρονο με τον εαυτο μας ακουγοντας μουσικη η διαβαζοντας ενα ωραιο βιβλιο. Αλλα η ανθρωπινη συντροφια, τις στιγμες που την εχουμε αναγκη, δεν καλυπτεται με τιποτα!
Βασουλα καλησπέρα. Επειδή έχω κ άλλα σχόλια σου περί μοναξιάς κ ταυτίζομαι τόσο πολύ σε πολλά που έχεις πει και αισθάνομαι το ίδιο θα ήθελεΣ να Μ δώσεις το μειλ σου να πάμε γ έναν καφέ κ αν ταιριάξουμε που ξέρεις μπορεί δώσουμε τέρμα στις μοναξιάς μας.. Κοπέλα τριάντα χρονών μόνη κ απογοητευμενη. Φιλικά πάντα μην παρεξηγηθώ .
Scroll to top icon