ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2018 | 22:00

δινω παννεληνιες και δεν εχω ορεξη για διαβασμα

Λοιπον ,φετος ειμαι 3η λυκειου και θεωρητικη.Ολα τα προηγουμενα χρονια δεν ειχα ανοιξει βιβλιο ,πολυ απλα δεν ξερω οσα θα επρεπε και δεν ξερω να διαβαζω.Δυστυχως επρεπε να φτασω σε αυτην την ταξη για να καταλαβω τι βλακεια εκανα και τωρα το πληρωνω.Νοιθω οτι οσο και να διαβασω δεν θα γινει τιποτα και η σχολη που θελω εχει γυρω στα 15 μισι χιλιαδες μορια.Θελω να πιστεψω στον εαυτο μου και να καταπολεμισω αυτην την απαισιοδοξια αλλα δεν μπορω πραγματικα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά, το ίδιο έπαθα.. Καταλαβαίνεις ποσο λαθος έχεις κανει αλλά δεν είναι αργα για να το σώσεις.. Εγώ λοιπόν δεν είχα κάποιον ιδιαίτερο στόχο όποτε τα βρήκα σκούρα και δεν πέρασα. Παρόλα αυτά, αν έχεις βάλει στόχο να διαβασεις για να περάσεις τότε πιστεύω θα τα καταφέρεις, αν οχι, δεν θα ξεκινήσεις το διάβασμα αυτή τη χρόνια.. μην απελπίζεσαι όμως, θα βρεις την λύση!
Η αλήθεια είναι πως για να έχεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο διάβασμα των πανελληνίων πρέπει να έχεις χτίσει βάσεις σίγουρα από τα προηγούμενα χρόνια, και από την πρώτη λυκείου και μετά κυρίως. Όλες οι γνώσεις είναι καλοδεχούμενες και αφού τώρα είναι η πρώτη φορά που στρώνεσαι στο διάβασμα θα πρέπει να το δεις σαν στοίχημα με τον εαυτό σου και σαν μια νέα πρόκληση. Τις άλλες χρονιές δεν το έκανες οπότε τώρα θα τριφτείς στην καρέκλα του γραφείου και θα διαβάσεις καλά. Η θεωρητική ειδικά είναι η κατεύθυνση που θέλει αρκετό διάβασμα και πολλές έννοιες αυτολεξεί. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη! Εύχομαι να περάσεις στη σχολή σου.
Scroll to top icon