ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2018 | 00:32

βγηκα απο μια σχεση

σε πολυ ασχημη κατασταση. η τυπισσα με εκανε να νιωθω σκουπιδι με την συμπεριφορα της. λιγο καιρο αργοτερα εχω αρχισει να νιωθω καλυτερα,εχουν προκυψει και καποιες ευκαιριες αλλα μονο στη σκεψη οτι μπορει να ξανανιωσω ετσι αποθαρυνομαι. λεω στον εαυτο μου μπουρδες σε φαση θελω να χαρω την ελευθερια μου αλλα πραγματικα φοβαμαι να μπω σε μια σχεση οπου θα δωσω οτι εχω και στο τελος θα γινω κομματια. με αυτο το σκεφτικο ξερω οτι δεν μπορω να προχωρησω ομως αλλιως δεν θα ξανακανω σχεση. επισης λυπαμαι και την καημενη την κοπελιτσα που θα μπλεξει μαζι μου σε αυτη την φαση που ειμαι.εσεις τι θα μου προτινατε να κανω?εισασταν σε παρομοια περιπτωση?
3
 
 
 
 
σχόλια
Ίσως χρειάζεσαι λίγο χρόνο ακόμα για να βρεις τις ισορροπίες σου. Το ότι είχες σχέση με μια τέτοια κοπέλα δεν σημαίνει ότι είναι όλες έτσι. Όταν είσαι σε μια σχέση πρέπει να νιωθεις ότι σε αγαπούν και σε εκτιμάνε. Να μην ανεχεσαι προσβλητικές συμπεριφορές. Να μην φοβάσαι. Όλα καλά θα πάνε! Όλα μέσα στη ζωή είναι , έτσι μαθαίνουμε και προχωράμε μπροστά καλύτερα από πριν.
Όσο είσαι σε αυτή τη φάση καλύτερα θα ήταν να μείνεις μόνος μέχρι να τα βρεις με τον εαυτό σου. Από την άλλη αν θες και σου κάτσει μπορείς να κάνεις μια μικρή σχέση rebound. Αλλά το θέμα είναι ότι μπορεί να σε μιζεριασει (μπορεί και όχι)Πρέπει να καταλάβεις ότι κάθε γυναίκα και κάθε σχέση είναι διαφορετική. Αυτά σου τα λέω όχι ως Βούδας δήθεν μάστερ του ζεν, αλλά γιατί και εγώ πέρασα ένα παρόμοιο στάδιο.Βγήκα από μια μεγάλη σχέση αρκετά τοξική για μένα (να φανταστείς όλοι οι κοντινοί μου άνθρωποι χάρηκαν που χώρισα) και τα έβλεπα όλα μαύρα..(ποια θα με θέλει? Είμαι σκαρτος..Ανίκανος για σχέση..έτσι και αλλιώς και αλλιώς..)Το πρώτο σημαντικό είναι να ξανά αγαπήσεις και εκτιμήσεις εσένα. Αυτό θα γίνει επενδύοντας σε πράγματα που σου αρέσουν..αυτό έκανα ή ξεκίνησα να προσπαθώ..μετά από μερικούς μήνες ξεκίνησα να βγαίνω με μια κοπέλα...αρχικά είχα θέματα. Πχ με όποιο αρνητικό ερεθίσμα μου βγαίναν οι ανασφάλειες και τα προβλήματα που κουβαλούσα από την άλλη...Το πήγαμε λαού λαού, συνέχισα να έχω εμένα ως κεντρικό πρόσωπο και τώρα η σχέση μας αρχίζει να μπαίνει σε καλή πορεία. ΑΛΛΑ! όσο και αν είναι ωραίο αυτό και με γεμίζει, γνωρίζω ότι δε πρέπει να αφεθω και να σταματήσω να έχω εμένα ως το άτομο που αγαπώ πιο πολύ, ειδάλλως θα αρχίσεις να δίνεις δίνεις δίνεις μέχρι να χαθείς ξανά..
Scroll to top icon