ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2018 | 21:43

Κανοντας τσιγάρο .....

....εξομολογουμαι ότι είμαι 41 ετων , εμφανισιμος, με εργασια και διαμερισμα δικο μου .Δυστηχώς οι Ελληνίδες παίζουν μονο μεσω γνωστων και φίλων.Εγω παρέες κολλητούς δεν έχω για να βρω μέσω αυτων κοπέλα, αλλά θελω να παντρευτω μεγάλωσα σε οικογένεια που μου πρόσφεραν πολυ αγαπη και στοργη. Για τους παραπάνω λόγους σκέφτομαι σοβαρά να παω σε γραφείο συνοικεσίων και θα ήθελα την ειλικρινη γνώμη όσων έχουν εμπειρία πάνω σε αυτο το ζήτημα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλημέρα! Εγώ έχω τα ίδια θέλω με σένα αλλά μόλις βγήκα από μια σχέση!και είμαι σε φάση προσαρμογής της νέας μου ζωής...Αν θες πάρε ούλα μέσως email και να πούμε 2_3 πράγματα θα χαρώ. ..Είμαι 35χρ .
Τα πράγματα είναι απλά: γνωριμίες κάνεις μέσω κοινωνικού κύκλου και εργασίας. Αν για κάθε λόγο δεν υπάρχουν διαθέσιμες σε αυτά τα δύο (συμβαίνει και αυτό), έχεις τις εξής επιλογές:-Ξεκινάς κάποια δραστηριότητα ελπίζοντας ΜΗΠΩΣ βρεθεί κάποια που να κολλήσεις. Κινδυνεύεις να πηγαίνεις να ξεπατώνεσαι λ.χ. στο χορό ή να γίνεις δεξιοτέχνης στο κλαρίνο και να μη συμβεί ποτέ τίποτε. -Την πέφτεις στην ψύχρα είτε έξω, είτε σε μπαρ-καφετέριες κλπ. -Ψαχνεσαι μέσω διαδικτύου.Ρωτάς για τα γραφεία συνοικεσίων. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, μου είχε μεταφέρει άτομο την εμπειρία ότι πρόκειται για απάτη όπου υπάρχουν 10-15 διαθέσιμες ''νύφες'' οι οποίες επιδεικνύονται σε όλους τους διαθέσιμους ''γαμπρούς''. Όρκο δεν παίρνω για τίποτε πάντως.
Ένα πράμα θα σου πω. Παραδοσιακοί χόροι. Εύκολο, φτηνό, όλο και σε κάποιο γάμο θα σου χρειαστεί, έχουν γίνει της μόδας, γίνονται παρέες μεταξύ τους τα παιδιά, και η πλειοψηφία είναι γυναίκες. Και αν νομίζεις ότι πάνε μόνο παπούδες ή κολλημένοι θα σε εκπλήξει ευχάριστα το περιβάλλον.Έχουν παντρέψει πολύ κόσμο οι παραδοσιακοί χοροί.
Scroll to top icon