ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2018 | 00:57

Απαραδεκτη συμπεριφορά

Είμαι 2 χρόνια με κάποιον, του εχω δώσει αρκετες ευκαιριες ενω θα έπρεπε να ειχα φύγει εδω κ καιρό γιατί δεν είναι σωστος μου εχει δωσει δικαιώματα, παράδειγμα σήμερα μου λέει κατι που το ηξερα βεβαια, ξερωντας τον χαραχτηρα του, οτι δεν εχει να αλλάξει κατι ειναι απολυτα σωστος, πχ οταν τύχει να βρεθεί με μια κοπέλα κάπου πχ σε μια πτήση που μπορεί να κάθονται δίπλα ή ενα καφε θα τις μιλήσει οχι γιατι θελει να την πιάσει γκομενα, έτσι απλα κ δεν θεωρεί οτι είναι κακό, κ είναι 40 χρονων υποτίθεται. Δηλαδή 2 χρόνια τωρα εχει μιλησει με διάφορες φαντάζομαι εξου κ οι καινούργιες φιλες στο fb,οχι οτι δεν ειχα δει με τα ματια μου κάποια πράγματα, με πληγωσε πολύ μου δείχνει οτι δεν με σεβεται, εγω γιατί δεν το κανω δηλαδή? Με κοροιδευει..??Κ μου λέει οτι γκρινιαζω κ οτι εγω πρέπει να αλλάξω αυτος είναι μια χαρά. .δεν πρέπει να αλλάξει κατι..με στεναχωρεί πολύ οτι επειδή τον αγαπαω του συγχωρουσα πραγματα, εθελοτυφλουσα..είναι σωστη η συμπεριφορά του? Είμαι παραλογη?
6
 
 
 
 
σχόλια
Ρε παιδιά η εξομολογούμενη το λέει ξεκάθαρα οτι είναι πέφτουλας.Πιάνει κουβέντα μόνο με γυναίκες.Αν ήταν κοινωνικός και με τους άντρες να πεις οκ είναι ο κλασσικός σπασαρχίδης που όλοι βρίσκουμε στις δημόσιες υπηρεσίες και μόνο με τις πόρτες δεν πιάνει κουβέντα.Αλλά εδώ λέει οτι όποια γυναίκα βρίσκεται σε ακτίνα προσέγγισης την αρχίζει στο μπίρι μπίρι και μετά της χώνει και ένα add στο fb.Μιλάμε για πολύ γλίτσα.
Το λέει αυτό γιατί εκεί έχει εστιάσει. Μπορεί να συμβαίνει και με άντρες αλλά να μην το έχει συνειδητοποιήσει επειδή ακριβώς δεν την ενοχλεί.
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά σύμφωνα με το σκεπτικό σου και μερικών σχολιαστών, με το που θα κάνουμε σχέση θα πρέπει να γίνουμε αντικοινωνικοί; Γιατί άλλο το να μιλάω για να περάσει η ώρα μου σε μια πτήση, να κάνω γνωριμία που μπορεί να με ωφελήσει στην εργασία μου, να ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ, κι άλλο να φλερτάρω. Υπάρχουν διαφορές. Βρείτε τις και απαλλαγείτε από τις ανασφάλειες.
Όταν είμαστε σε σχέση δεν μιλάμε, δεν κοιτάμε, δεν ακουμπάμε κανέναν.Αν τύχει και μας απευθύνει κανείς το λόγο τού γυρνάμε την πλάτη.Καλό είναι να φοράμε και μια ταμπελίτσα "Ιδιοκτησία του/της ..." ώστε να αποθαρρύνονται οι σφετεριστές της.Ίσως κι ένα "Τρεσπάρσερς γουίλ μπι σοτ", αλλά δεν θα δείχνει καλά, εκτός αν του/της το χαράξουμε στο μέτωπο.
Δηλαδή θα μιλήσει σε κάποια για να την κάνει φίλη δεν νομίζω...αυτό θεωρώ ότι δεν είναι αποδεκτό σε μια σχέση..αυτός πάλι μαλλον το θεωρεί φυσιολογικό οπότε σου λεει γιατί να αλλάξω..οποτε μαλλον δεν ταιριάζετε.
Scroll to top icon