ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2018 | 23:59

Πως το βλέπετε;

Έχω σχέση πέντε μήνες και το πράγμα σοβαρεύει. Τον περισσότερο καιρό μένουμε μαζί και έχει αρχίσει να δημιουργείται ένα πρόβλημα. Δεν του αρέσει να βγαίνω με τις φίλες μου και γενικά να περνάω χρόνο χωρίς εκείνον. Δεν θέλω όμως να αλλάξω τα πάντα επειδή έχω σχέση και να παραμελήσω τις φίλες μου. Λέει ότι ούτε και αυτός κάνει κάτι χωρίς εμένα, αλλά αυτός δεν έχει επαφές με κανέναν και όταν τον γνώρισα δεν έβγαινε. Ήταν έτσι από πριν και το παρουσιάζει σαν να το κάνει για μένα αυτό είναι ψέμα. Βλέπω τις φίλες μου δυο με τρεις φορές την εβδομάδα απογεύματα και κάθε Παρασκευή βγαίνουμε αργά. Εδώ και χρόνια το κάνουμε αυτό, οι δυο είναι παντρεμένες δεν έχουν πρόβλημα με τους άντρες τους. Γνώμες; Ηλικίες 44 και 46.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να βγει η κοπέλα μου με τις φίλες μου απλώς δεν θα ήθελα να τις βάζει πάνω απο εμένα και να βρίσκεται περισσότερο με εκείνες παρά με εμένα που έχει και σχέση. Δηλαδή ναι να βγαίνει, αλλά δεν είναι ανάγκη να ξενυχτάει και να έρχεται στις 3.00 πμ και εγώ να κοιμάμαι ,όπως το ίδιο ισχύει και για εμένα. Τότε δεν είναι φυσικό ο άλλος/άλλη να νιώσει παραμελημένος και να θελήσει να βρει κάτι άλλο; Αυτό που θέλω να πω είναι , να υπάρχουν όρια, να βγαίνει και το ζευγάρι μόνο του κάποιες φορές , όχι συνέχεια ο καθένας με τους δικούς του, εκτός και εάν αυτό το επιθυμούν και οι δύο οπότε και πάω πάσο.
Scroll to top icon