ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.9.2018 | 00:14

Τι θα κανατε για τον ερωτα?

Θα κανατε τα παντα για εναν αληθινο ερωτα? Θα πηγαινατε ας πουμε να ζησετε σε αλλη χωρα για χαρη του ερωτα της ζωης σας? Θα πηγαινατε, αν ξερατε οτι το μερος στο οποιο θα πατε θα ειναι λιγοτερο ανεπτυγμενο σε σχεση με το δικο σας κ οτι δεν θα σας προσφερει ευκαιριες επαγγελματικης εξελιξης? Θα πηγαινατε να ζησετε καπου με μονο γνωμονα το να ειστε με τον ανθρωπο σας αδιαφορωντας για τη δουλεια που θα κανετε, για τα λεφτα που θα παιρνετε, για το οτι θα ειστε μακρια απο την οικογενεια κ τους φιλους σας, για το οτι μπορει σε αυτο το μερος η νοοτροπια των ανθρωπων να ειναι πολυ διαφορετικη απο τη δικη σας κ να νιωθετε "ξενος"? Ποσοι απο σας συμφωνειτε με το οτι οποιος ερωτευεται ξεχνα ολα τα εμποδια κ δεν υπολογιζει τιποτα κ ποσοι το βλεπετε πιο ρεαλιστικα κ σκεφτεστε οτι δεν θα κανατε ενα τοσο μεγαλο βημα για εναν ανθρωπο που δεν ξερετε ποσο θα εμενε στη ζωη σας? Τελικα ειναι σωστο να ρισκαρουμε τα παντα για τον ερωτα της ζωης μας? ναι ξερω, δεν υπαρχει σωστο κ λαθος, αλλα εσεις τι λετε?
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν την έχεις πατήσει άσχημα και έχεις πληγωθεί από μία σχέση, φοβάσαι να ρισκάρεις ξανά και να επενδύσεις σε κάτι άγνωστο. Προσωπικά δεν θα θυσιαζόμουν για κανέναν γιατί δεν ξέρω τι μου ξημερώνει. Μπορεί να πληγωθώ ξανά και χειρότερα στο μέλλον. Θα ήθελα απλά να είμαστε μαζί από το ίδιο μέρος χωρίς να χρειαστεί να χάνουμε από κοντά μας αγαπημένα πρόσωπα.
Scroll to top icon