ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.9.2018 | 14:51

Δεν υπάρχει πλέον αγάπη και ρομαντισμός

Καλησπέρα.Έχω φτάσει 27 χρονών και εδώ και πολύ καιρό δεν μπορώ να βρω καμία κοπέλα που να αγαπάει πραγματικά και να έχει συναισθήματα. Σχεδόν όλες οι γυναίκες κοιτάνε την οικονομική κατάσταση του άλλου και κάποιες λένε ότι οι αγάπες και οι αγκαλίτσες δεν φτάνουν με την δικαιολογία ότι δεν μπορούν να κάνουν πράγματα λόγω οικονομικής στενότητας. Με ποια λογική η σχέση να εξαρτάται από το χρήμα ??? Υποτίθεται κάνεις σχέση επειδή θέλεις να είσαι με κάποιον δίπλα του και επειδή αγαπιέστε !!!Έξω βλέπω ότι οι σημερινές σχέσεις είναι πολύ ψεύτικες και πως είναι "σαρκικές" δηλ το κάνουν για την σάρκα/μάζα και πως όλο αυτό έχει καταντήσει να είναι εμπορική συναλλαγή και κάθε μήνα ακούς για χωρισμούς,κέρατα και απιστίες.Έχω φτάσει σε σημείο να κοιτάω μόνο την πάρτη μου και να μην ξανασχοληθώ ποτέ με σχέσεις και να μείνω καλύτερα μόνος μου και πως πρέπει να αποδεχθώ ότι γεννήθηκα σε λάθος εποχή.
9
 
 
 
 
σχόλια
Μην απαγοητευσε!! Στις μέρες μας ή αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες κοπέλες κοιτάνε το πορτοφόλι του άντρα και γενικά το κύρος του αλλά σίγουρα υπάρχουν κοπέλες που θα σε αγαπήσουν γιαυτό που έχεις μέσα στην καρδιά σου και όχι στην τσέπη σου. Δεν είναι ανάγκη να παει κάνεις να πιει μπύρα σε μπαρ να πληρώσει 5 ευρώ μπορεί να πάρει στο χέρι και να κάτσει σε ένα πάρκο. Αλλά ναι βέβαια, αλίμονο αν στις μέρες μας δεν ανεβάσουμε στορυ στο ινσταγκραμ ότι είμαστε σε ένα κυριλέ μπαρ σε κάποια πλούσια περιοχή ή ο γκομενος μας δεν φοράει ρολόι gucci και δεν έχει κάποιο τατουάζ. Φυσικά και εγώ που είμαι κοπέλα θα μου άρεσε κάποιος να έχει μια νορμάλ οικονομική κατάσταση αλλά σε μια σχέση στο τέλος μένουν αλλά πράγματα. Το πιο σημαντικό απτο άνθρωπο που έχεις δίπλα σου είναι να νιώθεις σιγουριά ασφάλεια και αγάπη. Τα άλλα έρχονται. Τι ποιο γλυκό δύο νέοι να αγαπιουνται και να προσπαθούν από κοινου να βελτιωσουν την ζωή τους οικονομικά.Σημασια έχει να είναι κανείς εργατικός αισιοδοξος ώριμος. Τι να κάνουμε δεν τα βρίσκουμε όλοι έτοιμα στη ζωή μας ένα αυτοκίνητο η μία οικονομική άνεση, αυτό τι σημαίνει; να απαγοητευομαστε ότι δεν θα αγαπηθουμε, δεν θα κάνουμε σχέση; αν είναι δυνατόν! όποιος γουστάρει θα μένει δίπλα μας γιαυτό που είμαστε!
Διαφωνώ κατ'αρχάς με την παρελθοντολαγνεία, είναι σύμπτωμα νοητικού γήρατος. Πάντοτε υπήρχε επιθυμία εξασφάλισης, και σε άντρες και σε γυναίκες. Μάλιστα σε παλαιότερες εποχές που οι γυναίκες δεν εργάζονταν και οποιαδήποτε δικά τους χρήματα αφορούσαν σε κληροδοτήματα και προικώα τα πράγματα ήταν ακόμη δυσχερέστερα για προφανείς λόγους. Δεύτερον, η δαιμονοποίηση των υλικών αγαθών και του χρήματος μάλλον υποκινείται από την απόλυτη επιφανειακότητα των social media, παρά από τις δυνατότητες που προσφέρει στην ουσία του το χρήμα (το χρήμα αγοράζει εξίσου δυνατότητες μόρφωσης και καλλιέργειας, αν το καλοσκεφτούμε, κι επίσης αγοράζει ελευθερία, που είναι και το σημαντικότερο και μας διαφεύγει). Τρίτον, στην ηλικία που βρίσκεσαι, κι όπως ορθά διέκριναν και οι προλαλήσαντες, πολλές κοπέλες αρχίζουν να κρίνουν με προοπτικές αν όχι γάμου, τουλάχιστον συγκατοίκησης ή προοπτικής της, επομένως η ανεργία κι η αφραγκία ακυρώνουν τέτοια σχέδια με το καλημέρα σας. Τέταρτον, η αναζήτηση κοινών ζευγαρικών "εμπειριών" παρατηρώ ότι στην Ελλάδα συγκεκριμένα πιστώνεται εξ ολοκλήρου στον άντρα. Προφανώς γι'αυτό ευθύνεται η έλλειψη γενικότερης χειραφέτησης που απορρέει από αντιλήψεις του παρελθόντος.
Φίλε μου ζεις στην Ελλάδα της κρίσης οπότε θα στο πω απλά χωρίς φανφαρολογιες. Έχεις δουλειά με ένα αξιοπρεπές εισόδημα; Θα έχεις και γκόμενα/σχεση. Είσαι σε μια ηλικία που οι κοπέλες κοιτάνε να βρούνε ένα καλό νέο σαν και του λόγου σου που να ενώσουν τους μισθούς τους που στο άμεσο μελλον θα ανοίξουν το σπιτικό τους. Εσύ κοιτάς και προσφέρεις γουτσου-γουτσου και λουλούδια αλλά οι γυναίκες κοιτάνε αν θα έχουν σοβαρή προοπτική με εσένα οπότε μην θεωρείς ο ρομαντισμός και η αγάπη ελέγχει τα πάντα. Το χρήμα φέρνει την ευτυχία και η παγκόσμια αγορά στηρίζεται στα γυναικεία θέλω.Τέλος, αν γεννήθηκες στη λάθος εποχή: Όχι δεν γεννήθηκες στη λαθος εποχή, διότι προ κρίσης αν δεν είχες φράγκα για αμάξι, μπουζούκια και τρεντυ ντυσίματα ήσουν ο αιώνιος μπακουρος. Βέβαια στο σημερα αν είσαι με σκισμένα ρούχα, μούσι, τατουάζ, βρώμικα κονβερς παπούτσια και πίνεις μπύρες στο κέντρο αντί για βρώμιλο σε λένε χιπστερ και σε ψάχνουν στο σε είδαΓνώμη μου: Βρες τα με τον εαυτό σου και κάνε εσύ παιχνίδι. Αυτές ψάχνονται όχι εσύ ;)
Ισχύουν εν μέρει αυτά που περιγράφεις: επικρατεί υλισμός στην εποχή. Από την άλλη πλευρά, και τα υλικά αγαθά χρειάζονται, γιατί τα δαιμονοποιούμε;Μία μικρή επιφύλαξη: μήπως έχεις εξιδανικεύσει κάποια πράγματα στο μυαλό σου και τα αναζητάς σε λάθος πρόσωπα έτσι κι αλλιώς;
Αυτό που ψάχνεις να δεις στον κόσμο, αυτό βλέπεις! Αν περιμένεις ότι ολες κοιτανε τα χρήματα, σε τέτοιες περιπτώσεις θα πέφτεις, αν ελπίζεις ότι υπάρχουν εξαιρέσεις, ισως βρεις καποια! Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και μην τα παρατάς.
Κοιτα, πιστευω ειναι ενας συνδυασμος πραγματων, υπαρχουν δραστηριοτητες που δεν κοστιζουν (βολτες) , υπαρχουν και δραστηριοτητες που κοστιζουν ( διακοπες, καφετεριες, επιτραπεζια) , ειναι σημαντικες οι αγκαλιες και τα φιλια αλλα δεν αρκουν μονο αυτα
Scroll to top icon