ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2018 | 00:48

<<Γεννήσαμε>>

Βρίσκω πολύ γελοία τη συγκεκριμένη έκφραση όταν τη χρησιμοποιεί ένα ζευγάρι από κοινού. Παιδιά, δεν >, η γυναίκα γέννησε. Πιστευω ότι το λένε ώστε ο άντρας να νιώσει κάπως πιο σημαντικός στην όλη διαδικασία...
10
 
 
 
 
σχόλια
Δε με βρίσκει σύμφωνη αυτή η μόδα του α'πληθυντικου. "Γεννησαμε", "κάναμε εμβόλιο", "φάγαμε φρουτοκρεμα", κτλ. Μου φαίνονται γελοία και λίγο υποκριτικα.
Η διαδικασία είναι εξίσου σημαντική και για τα δύο φύλα. Κατά τη σύλληψη απαιτούνται σπερματοζωάρια και ωάρια. Στην περίοδο της κύησης και της γέννας ο καθένας πάλι ξεχωριστά συνδράμει στη διαδικασία. Το άγχος και η αγωνία κυριεύουν εξίσου τον άντρα και τη γυναίκα.
η Αγία Γραφή μπορεί να μην είναι ενα επιστημονικό βιβλίο αλλα όταν θίγει επιστημονικά ζητήματα είναι απίστευτα ακριβής! Όταν ο Ιωβ στο ομώνυμο βιβλίο μίλαγε για τον κύκλο της γης και όταν έλεγε οτι η γη κρέμεται εκ του μηδενός οι αρχαίοι ημών πρόγονοι μιλούσαν για τον τον άτλαντα που ισορροπώντας στην καμπούρα μίας χελώνας κρατάει στην πλάτη του την επίπεδη γη φοβόντουσαν μην ανοιχτούν πολύ με το καράβι και πέσουν στην άκρη της γης. Επίσης στις ΕυραΪκες γραφές ο "θεός" δίνει νόμους στους Ισραηλίτες για ταφή των περιττωμάτων,για καραντίνα, και για αποστείρωση σκευών. Τεχνικές που ιοθετηθηκαν απο την δυτική επιστήμη λιγότερο απο 60 χρόνια πριν με τον παστερ κτλπ. Κανε την έρευνα σου για το πότε άρχισε και πότε ολοκληρώθηκε η συγγραφή των Ευραϊκών γραφών.Γενικά είναι ευρέος αποδεκτό οτι η Γραφή είναι επιστημονικά αλλά και ιστορικά ακριβής και υπάρχουν πολλά περισσότερα παραδείγματα που δεν θα αναφέρω για να μην πλατιάσω περισσότερο.
Αταλάντη εξήγησε λιγάκι γιατί δεν κατάλαβα... Έχεις διαβάσει την Αγία Γραφή ή όχι; Αν δεν την έχεις διαβάσει είναι λίγο (μέχρι πάρα πολύ) ανώριμο να εκφράζεις άποψη για κάτι που δεν γνωρίζεις.
Όχι βρε κι εσύ... Δεν είναι γελοίο. Ούτε το λένε για να νιώσει ο άντρας σημαντικός. ΕΊΝΑΙ σημαντικός. Είναι τόσο μεγάλη αυτή η στιγμή, που οι δύο γίνονται μονάδα, γονείς δηλαδή, που είναι δεκτό και το "γεννησαμε". Γενικά, πάντως, στην οικογένεια το α' πληθυντικό φοριέται πολύ.
Scroll to top icon