ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2018 | 15:25

Άνοιξε το στόμα και ξεκίνα: να λο-λα ε-να μη-λο

Όταν ήμουν πιτσιρικάς, είχα διαβάσει σε περιοδικό για ένα καινούργιο project πολλά υποσχόμενο, το facebook. Μπήκα και ήταν μόνο στην αγγλική γλώσσα και για να κάνεις εγγραφή έπρεπε να επιλέξεις από λίστα το κολέγιο/πανεπιστήμιο των ΗΠΑ όπου φοιτούσες. Δηλαδή μόνο για τους φοιτητές και μόνο για τις ΗΠΑ. Απίστευτο;; Γι αυτό τον λόγο, για ότι σχέσεις και σεξ έκανα, αναγκαζόμουν να κάνω κάτι που τώρα εννοείται θα σας φανεί ανατριχιαστικό και αδιανόητο: ΜΙΛΑΓΑ. Από τις ποιο χυδαίες και πρόστυχες καταστάσεις, μέχρι με κομμένη ανάσα και ιδρώτα να πηγαίνει ποτάμι απέναντι στον κεραυνοβόλο έρωτα, άνοιγα το στόμα και ΜΙΛΑΓΑ Είναι αυτό που ανοιγοκλείνεις τα χείλη, κουνάς το σαγόνι, κουνάς την γλώσσα και βγάζεις αέρα από τα πνευμόνια; Πως σου έλεγαν "πες ΜΑ ΜΑ " και το έκανες γιατί αλλιώς θα πέθαινες από την πείνα και την βρώμα; Αυτό! Γιατί ή έπρεπε να υποστηρίξω το πρότυπο του αρσενικού κυνηγού, ή να γίνω ο φλούφλης με τα χαρτάκια και το "κοίτα το κινητό μου" (ναι! έγραφαν ένα μήνυμα στο nokia και το έδιναν στην κοπέλα!!! ) όπου και τα δύο είχαν σκληρές συνέπειες: τα κορίτσια (οι τώρα 40ρες) ήταν σκληρά, τόσο σκληρά που αν ήταν στην εποχή μας θα σύρονταν στα δικαστήρια ότι προάγουν το ρατσιστικό δίπολο "2 φύλα" Και κάνουν "μπουλινγκ" : η γυναίκα ανέμενε και ο άντρας έπρεπε να πράττει. Αν δεν κυνηγούσες και δεν έπειθες, πέθαινες στην πείνα! Αμείλικτες! (για την πλειοψηφία μιλάω) Και τότε έπρεπε να ήσουν και ωραίος και γενναίος ή να είχες μηχανάκι/αμάξι/χρήμα, τώρα που κουτσοί στραβοί όλοι αλέθουν και μια γενειάδα και ένα τατου ή ένα καλοσχηματισμένο κ..λαρακι και πρησμένα χείλη είναι αρκετά και φτάνουν, που έχετε καταλήξει έχετε καταλάβει; Να ρωτάτε ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ! Το μυαλό σας έχει μπει στην λογική ότι η συναισθηματική έκφραση σας γίνεται ΜΟΝΟ από το κινητό και έχετε απολέσει όχι το πως να μιλάτε (που σας πικάρω αδίκως) αλλά δεν ξέρετε γιατί πρέπει να μιλήσετε! Σας έκανα τσάμπα μάθημα κοινωνιολογίας για το τι σημαίνει "οι νέες τεχνολογίες αλλοιώνουν τις διαπροσωπικές σχέσεις - το πρόβλημα της κοινωνικοποίησης στη νεολαία" Μιλάς γιατί θέλεις να πεις αυτά που νιώθεις. Και θέλεις να τα πεις γιατί έχεις ανάγκη να το κάνεις. Κι έχεις ανάγκη να το κάνεις γιατί είναι κοινωνικό ον. Και μετά κάψε τον αμφιβληστροειδή στο facebook και το insta / klika / trika / pikra , για να δείξεις πως είναι το κορμί σου να μην έχει αγωνία και δεν ξέρει, λες και μια κουβέντα και γλυτώνεις λεφτά, που τότε εμείς χτίζαμε τα κτίρια της Vodafone, της Telestet και της Cosmote με τις κάρτες και τηγανίζαμε τα αυτιά μας στα GSM (και είχαμε και την λαχτάρα να δούμε πως ήταν γυμνή και η άλλη είχε αγωνία να δεις πως τον είχαμε. Χάλια συναίσθημα, ε; ) . Αυτά τα ..μενα τα δίκτυα να τα χρησιμοποιείτε ως εργαλεία επικοινωνίας, όχι να σας κάνουν αυτιστικά. Το γράφω εδώ και η ιστορία κάποτε θα κάνει διαδικτυακή ανασκαφή για να με δικαιώσει γι αυτό που έγραψα σήμερα: στα επόμενα χρόνια η νοηματική θα γίνει μόδα ως η νέα γλώσσα του φλερτ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Οι ανθρωπινες σχέσεις ήταν παντα κακο σπυρι στον κωλο, μη γελιεσαι οτι καποτε ηταν τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και μπλα μπλα. Η κοινωνική δικτύωση δεν αποτελεί πρόβλημα. Πολλες φορές μάλιστα ξεμπλοκαρει και τους πιο ατολμους. Η αποχαύνωση βρίσκει σήμερα εδαφος στο ίντερνετ, παλια ηταν η τηλεόραση, πιο παλιά οι εφημερίδες και πιο παλια ακόμα... δεν ξερω.. το κουτσομπολιό της γειτονιάς; Anyway.
Πλάκα κάνεις τώρα? Για να πεις κάτι στη νοηματική πρέπει να έχεις μπροστά σου τον άλλο, να σε βλέπει. Απαπα! Γι' αυτό υπάρχουν και τα emojis. "Νοηματική" μέσω τσατ.
Scroll to top icon