Οι πρωταγωνιστές του «The Big Lebowski» βρέθηκαν ξανά μαζί μετά από 20 χρόνια

Οι πρωταγωνιστές του «The Big Lebowski» βρέθηκαν ξανά μαζί μετά από 20 χρόνια Facebook Twitter
2

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε η θρυλική πλέον ταινία «The Big Lebowski» των αδερφών Κοέν και οι τρεις πρωταγωνιστές της, Τζεφ Μπρίτζες, Τζον Γκούντμαν και Στιβ Μπουσέμι, αποφάσισαν να κάνουν ένα επετειακό reunion και να θυμηθούν λίγο τα παλιά. 

Και οι τρεις ηθοποιοί, που εμφανίστηκαν στην εκπομπή Today, είπαν πως λάτρεψαν το σενάριο αμέσως μόλις το διάβασαν, το οποίο κι εξελίσσεται γύρω από τον Τζεφ «The Dude» Λεμπόφσκι (Μπρίτζες) να δέχεται επίθεση επειδή τον μπέρδεψαν με κάποιον συνονόματο εκατομμυριούχο κι αργότερα να μπλέκεται σε ένα σωρό μπελάδες ψάχνοντας να βρει άκρη και το δίκιο του. Για να το καταφέρει, ζητά τη βοήθεια δύο φίλων του από το μπόουλινγκ (Γκούντμαν και Μπουσέμι). 

Οι ηθοποιοί, που αποκάλυψαν πως μετά από δύο δεκαετίες εξακολουθεί να τους συνδέει μια θερμή φιλία, αναφέρθηκαν στη συνέντευξή τους σε περιστατικά και σκηνές από τα γυρίσματα. 


«Ήταν υπέροχα, επειδή είχες αυτόν τον διάλογο, που σε έκανε να νιώθεις βασιλιάς του κόσμου. Και την συναδελφικότητα με όλους», είπε ο Γκούντμαν, σχολιάζοντας στη συνέχεια πως παρά την μετέπειτα επιτυχία της, στην αρχή η ταινία δεν είχε πάει καθόλου καλά στο box office. «Είναι περίεργο. Υπάρχει πλέον μια ολόκληρη γενιά που μεγαλώνει με την ταινία, παιδιά στο κολέγιο που την βλέπουν για πρώτη φορά», πρόσθεσε. 

Ο Τζεφ Μπρίτζες δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία που είναι όλοι μαζί, γράφοντας: «Μας λείπουν εδώ μερικοί από το καστ, αλλά ήταν υπέροχο να ξαναβρισκόμαστε με τον Τζον και τον Στιβ για την 20η επέτειο του Τhe Big Lebowski». 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντινούπολη: Βυζαντινός αμφορέας ηλικίας 1.100 ετών ανακαλύφθηκε στο λιμάνι του αρχαίου Ακρίτα

Αρχαιολογία & Ιστορία / Κωνσταντινούπολη: Βυζαντινός αμφορέας ηλικίας 1.100 ετών ανακαλύφθηκε στο λιμάνι του αρχαίου Ακρίτα

Οι δύο λαβές του αμφορέα που ανακαλύφθηκε στα ανατολικά της Κωνσταντινούπολης βρέθηκαν ανέπαφες, ενώ το σώμα ήταν καλυμμένο από θαλάσσιους οργανισμούς
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Αρχαιολογία & Ιστορία / Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Ο καθηγητής Νικολάι Οβτσάροφ είπε στο BTA ότι αυτοί οι βωμοί αποδεικνύουν πλήρως το γεγονός ότι ο μεγάλος ναός του Διονύσου βρισκόταν στο συγκρότημα
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια