ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2018 | 00:17

Βράδυ Παρασκευής..

Έχω χωρίσει εδώ και 4 χρόνια και ακόμα δεν έχω καταφέρει να ενταχθώ σε μια παρέα ή να βρω μια κοπέλα.Ειμαι 28 χρονών και σφίγγει το στομάχι μου κάθε φορά που φεύγω απτή δουλειά την Παρασκευή γιατί ξέρω πως ακόμα ένα Σαββατοκύριακο θα το περάσω μόνος στο σπίτι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πέρα από την εργασία σου έχεις κάποια άλλη ενασχόληση;Κάποιο χόμπι;Γιατί δεν δοκιμάζεις κάτι που δεν έχεις ξανακάνει;Θα μπορούσες να ψάξεις για πολιτιστικές και αθλητικές ομάδες στην περιοχή σου.Υπάρχουν άπειρες ερασιτεχνικές ομάδες που ασχολούνται με θέατρο,φωτογραφία,χορούς,ποδόσφαιρο,δημιουργική γραφή οτιδήποτε.Θα μπορούσες να ξεκινήσεις εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας κτλπ. Ακόμη μην ξεχνάς κάποια άτομα που έχεις ήδη στη ζωή σου,πήγαινε πιο κοντά τους,πιο κοντά στην οικογένειά σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει και να γυρνάς σε ένα άδειο σπίτι συνεχώς σκεπτόμενος πόσο μόνος είσαι..Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να μην νιώθεις εγκαταλελειμμένος,αρκεί να ξεκολλήσεις από την ιδέα που έχεις για παρέες και κοπέλες.Μπορείς να περάσεις τον υπόλοιπο καιρό μιζεριάζοντας για την κατάστασή σου ή μπορεις να κάνεις κάτι για όλα αυτά.
Δυστυχώς, πιο εύκολα θα γίνεις μέλος μασονικής στοάς παρά να ''ενταχθείς'' σε σχηματισμένη παρέα. Και όσο μεγαλώνεις, τόσο πιο δύσκολα εντάσσεσαι. Και όσο δεν έχεις παρέα, όλα γίνονται φαύλος κύκλος.Σου εύχομαι από καρδιάς καλή τύχη γιατί αυτό χρειάζεσαι.
Scroll to top icon