ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2018 | 11:17

ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΑΛΛΆ. ..

Το αγόρι μου μου είπε πωΣ άρχισε να βαριέται και πως πλέον εγώ δεν του δείχνω πάθος και αγάπη. Μου είπε πως θέλει να κάνουμε καινούργια πράγματα στο ερωτικο κομμάτι και πως επειδή εγώ δεν δέχτηκα διότι αυτό που ζητούσε δεν μπορούσα να το κάνω με είπε ξενέρωτη από εκεί και έπειτα ξεκίνησε ο τσακωμός μας είπε πως είμαι ξενέρωτη πως δεν κάνω κάτι εγώ για να μην βαριέται ο ίδιος και πως από τότε που ήμαστε μαζί δεν του έδιξα πάθος, και αγάπη... Μου είπε πως αυτό θα είναι εις βάρος μου και αν το ποτηρί ξεχυλίση θα τελειώσουμε... Έχω στεναχώριθη γιατί μου λέει βαριέται να κάνουμε τα ίδια και τα ίδια και γενικά ότι βαριέται και θέλει εγώ να κάνω πράγματα δεν ξέρω τι να κάνω δεν θέλω να τον χάσω....Από την αλλή ερωτική επαφή έχουμε κανονικά όπως πριν και τηλέφωνο με περνει και με βλέπει καθημερινά δεν ξέρω όμως γιατί βαριέται δεν μου λέει τι άλλο καινούργιο θέλει να κάνουμε...
10
 
 
 
 
σχόλια
Το αγορι σου ειναι και χειριστικος προς εσενα, αφου σε εκβιαζει ουσιαστικα, αλλα και απειρος αφου ντρεπεται να σου πει η να σε καθοδηγησει σε αυτα που θελει. Κακος συνδιασμος, καλο ειναι να μιλησετε και να παρεις και εσυ πρωτοβουλια να ψαξεις αυτα που θελει γιατι μονος του θα τα κανει μανταρα σιγουρα.
(*) Επιθυμητή γενική συναίνεση.Μου ζήτησε το αγόρι μουνα 'χουμε ποικιλία,στο σεξ να πάρω θα 'πρεπεμάλλον πρωτοβουλία.Βαριέται, λέει, ο άνθρωποςστο ερωτικό κομμάτι,μου μίλησε στα σοβαράγια πάθος και για αγάπη.Κι εγώ προβληματίζομαισκέφτομαι η γυναίκαπίπα να θέλει ο άνθρωποςή θέλει άλλες δέκα;Μήπως το 'χει καημόνα εισέλθει από πίσω;Εάν το θέλω και εγώ, πρέπει ν' αποφασίσω...Μπλέξιμο...Μεγάλο μπλέξιμο...
[Πάμε για ένα ιαμβικό 15σύλλαβο, μάν'μ!]Έμπλεξε μια κοκώνα κει στα δίχτυα ενός πάθουςκι αναρωτιότανε στα κρυφά χτυπώντας της τις γνάθους. "Μην ο Γιαγκούλας θα'θελε στα τέσσερα να πέσωκαι σαν φοράδα το ταχύ το φάρδος του ν'αντέξω;Ή μην στο αποτελείωμα να βγεί χωρίς να σκούζεικαι της πηγής το νέκταρ του να έρθει να με λούσει;Ή μήπως το γλυκύτερο του πάτου μου το βάθοςν'εξερευνήσει μια νυχτιά με πόθο και με πάθος;"Δεν ήτανε στα τέσσερα, δεν ήταν ο πάτος, μήτε κι ο καταπιώνας της δεχόταν το νέκταρ του με πόθο και με πάθος.Το σκέφτηκε, το δούλεψε και την παρέα ρωτάει: "Μήπως σαν παραδώσω αυτά προβαίνω σ'ένα λάθος;Γιατί καλή και άσπιλη με πήρε απ'τον πατέρα, πώς θα με σέβεται μετά, έτσι με δίχως βέρα;"Εκείνος την εφοβέριζε, "Γλαΐτσα, θα σε τζάσω! Βαρέθηκα να κάθεσαι ακίνητη σαν γλάστρα,σε θέλω άτι ατίθασο, να βλέπουμε τα άστρα!" Ένα πουλάκι ανέκραξε μ'ανθρώπινη λαλίτσα, "μην πολυκωλοτρίβεσαι και ζήσε το το πάθος, στα θέματα του γ@μησιού, υφίσταται No Lathos". Θα δείξει τώρα με καιρό, με χρόνους και με χιόνια,αν πρόκειται η σχέση τους να διαρκέσει αιώνια,ή μες της άνιας τη βουή θα χάσει όποια γαλόνια.
Το συχνότερο "παράπονο" των αντρών στο σεξ είναι ότι οι γυναίκες σύντροφοί τους δεν παίρνουν πρωτοβουλίες, αν αυτό έχει κάποια αξία για την συζητήση (το συχνότερο των γυναικών είναι ότι δεν γνωρίζουν πώς να τις ικανοποιήσουν). Με τον τρόπο που διατυπώνεις το κείμενο δεν είναι απόλυτα σαφές αν σου ζήτησε συγκεκριμένες πρακτικές που αποκλείεις ολοκληρωτικά (στοματικό, πρωκτικό, οτιδήποτε άλλο, υποθέτω είστε μικροί και τα αναφέρω αυτά) ή αν εντελώς αόριστα επιθυμεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να πειραματιστείτε. Προφανώς, χωρίς να ξέρω την ιδιαίτερη δυναμική σας ως ζεύγος, είναι αδύνατο να δώσω συμβουλή της προκοπής. Από αυτά που λες βέβαια προκύπτει μια ανώριμη χειριστική συμπεριφορά (θα σε πω ξενέρωτη μπας και θυμώσεις και προσπαθήσεις να μου αποδείξεις το αντίθετο), που δεν προοιωνίζει καταπληκτικές εξελίξεις, αλλά και πάλι το λέω με επιφύλαξη. Από την άλλη πράγματι το πολύ το Κυρ'ελέησον το βαριέται κι ο παπάς, η εναλλαγή κρατάει ένα ενδιαφέρον και πάθος στο ζεύγος. Τώρα αυτό που θα συμβουλέψω για ΣΕΝΑ ανεξαρτήτως συντρόφου είναι να σκεφτείς ΓΙΑΤΙ δεν θέλεις να κάνεις αυτό που προτάθηκε, αν δεν θέλεις να το κάνεις ποτέ και με κανέναν (απόλυτα σεβαστό), αν δεν θέλεις με τον συγκεκριμένο (ακόμα σεβαστότερο), αν το ήθελες πώς θα το ήθελες (να μια σκέψη), κι αν θα είχες την διάθεση να δοκιμάσεις με κάποιες συγκεκριμένες "εγγυήσεις" (γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, στις εγγυήσεις συνήθως κολλάει το πράγμα). Αυτά θα σου είναι χρήσιμα για τη δική σου ερωτική ζωή γενικώς. Κράτα τα στο πίσω μέρος του μυαλού σου για το μέλλον.
Σε εκβιαζει για να αναγκαστείς να κάνεις αυτό που σου ζητάει. Κάτσε και σκέψου καλά. Δεν υπάρχει κακό στο σεξ, εφόσον συναινούν και οι δύο. Όμως αν δεν ταιριάζετε ερωτικά και ο τύπος καταφεύγει σε εκβιασμούς, δεν αξίζει τον κόπο.
Τι σου πρότεινε και δε μπορούσες να κάνεις?Κοίτα κάποιοι εδώ θα σου πουν να τον αφήσεις αφού εσύ θες αυτό και ο άλλος εκείνο στο κρεββάτι.Εγώ θα σου πω ότι μόνο εσύ μπορείς να αξιολογήσεις τη φάση. Αν δηλαδή είσαι αγγούρι στο κρεββάτι, απλά ιεραποστολικό και τέρμα, ε ναι σορυ αλλά έχει δίκιο.Αν τώρα σου λέει πράγματα πχ να κατουράει πάνω του, ε εκεί εσύ μπορει να έχεις δίκιο. Τυχαία παραδείγματα αλλά νομίζω καταλάβαινεις.
Τα όρια του καθενός εκεί έξω, εφόσον είναι νόμιμα και συναινετικά εφαρμοσμένα, είναι σεβαστά, όποια κι αν είναι. Για να το κάνω λιανά, και δραττόμενη των παραδειγμάτων σου, και το ιεραποστολικό-αγγουρέξ είναι δόκιμο, αν το θέλουν και οι δύο, και το κατούρημα πάνω στον άλλον είναι δόκιμο, αν το θέλουν και οι δύο. Το ότι ορισμένες πρακτικές θεωρούνται στην συγκεκριμένη εποχή που διάγουμε, και στη συγκεκριμένη κοινωνία που συμμετέχουμε πιο αποδεκτά από άλλα, δεν σημαίνει ότι κάποιος έχει δίκιο ή άδικο. Το αναφέρω μόνο και μόνο επειδή με τον τρόπο που τίθεται η απορία της εξομολόγησης θα αποπροσανατολίσει μια τέτοια θεώρηση του ζητήματος.
Scroll to top icon