ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2018 | 15:00

?!

Τι γίνεται με αυτούς που δεν είμαστε σίγουρες τι μηνύματα θέλουν να μας περάσουν? Θέλει η δεν θέλει? Του αρέσω και χαμογελάει συνέχεια η είναι απλά φιλικός και πολύ ευγενικός? Αγορια,δεν μπορούμε να μυρίζουμε συνέχεια τα νύχια μας για να σας αποκρυπτογραφησουμε..Σας παρακαλώ να είστε ξεκάθαροι γιατί μπερδευομαστε :Ρ
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν μπορεις να καταλαβεις αν του αρεσεις η οχι, τοτε μαλλον δεν του αρεσεις, αν του αρεσες θα εκανε μπαμ σε σημειο που δεν θα σου αφηνε αμφιβολιες.
Αν είναι υπάλληλος σε μαγαζί, σερβιτόρος, πρόσωπο που εργάζεται σε κάποια υπηρεσία, σου χαμογελάει επειδή το απαιτεί η εργασία του. Δεν σε φλερτάρει.
Προτείνεις καμιά βόλτα, κατιτίς κι αν φας χυλόπιτα τις συνοδεύει μετά με πεντανόστιμες χυλοπίτες.Τώρα πάρα πολλοί και πολλές έχουν ανάγκη να νιώσουν αρεστές-οί χωρίς να θέλουν να πάει παρακάτω η φάση. Πέρα ανασφάλειες και ειλικρινή συναισθήματα, έχουμε και μπόλικη ματαιοδοξία. Τουλάχιστον στις πιο μικρές ηλικίες και για όσο μας παίρνει.;)
Δεν μας παίρνει εμάς τι γυναίκες να το λέμε αυτό.xD Κάνουμε και χειρότερα και μπερδεύουμε τους άντρες. Οι άντρες σκέφτονται ακριβώς το ίδιο για μας και περιμένουν και αυτοί το πράσινο φως για να εκδηλώσουν τα ενδιαφέρον τους.
Scroll to top icon