ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2018 | 20:30

Καμία γυναίκα δεν είναι "δύσκολη"

Με εκείνους που μας αρέσουν δεν είμαστε ξινές. Οι άντρες μας κατηγορούν ότι δεν είμαστε ευγενικές και δεν δεχόμαστε φλερτ αυτό όμως ισχύει για όσους δεν μας αρέσουν. Όταν ένας άντρας απορρίπτει ή αρχίζει τις μπουρδολογίες περί χαλαρού, είναι ωραίος και μάγκας γιατί είναι ειλικρινής. Όταν εμείς οι γυναίκες δείχνουμε ξεκάθαρα ότι δε γουστάρουμε είμαστε γαϊδούρες. Δεν έχουμε καμιά όρεξη να είμαστε χαμογελαστές και φιλικές με τον καθένα που μας την πέφτει. Αν το κάνουμε αυτό μετά δεν ξέρουμε πως να ξεφύγουμε και αραδιάζουμε δικαιολογίες και ψέματα. Μας λένε πολύ δύσκολες και σφιγμένες δεν καταλαβαίνουν πως είμαστε έτσι όταν δεν θέλουμε. Όταν ένας άντρας βλέπει τέτοια σημάδια πρέπει να ξέρει τι σημαίνουν. Οι φίλες μου και εγώ είμαστε άλλοι άνθρωποι όταν μας κοιτάζει κάποιος που μας αρέσει, υπάρχει καμία γυναίκα που να είναι το ίδιο όποιον άντρα και να έχει μπροστά της; Είναι απλό δεν είναι δύσκολο να πνίγεστε στα εύκολα. Τα χρήματα δεν παίζουν κανένα ρόλο αν μας αρέσει κάποιος πολύ, δεν έχω δει καμία φίλη μου να ανταποκρίνεται αφού πρώτα τσεκάρει τι αυτοκίνητο οδηγεί ο άλλος. Αν μια κοπέλα τα κοιτάζει αυτά ή είναι ο χαρακτήρας της ή δεν της αρέσει πολύ ο συγκεκριμένος άντρας. Στα κλαμπ πολλές φορές γνωρίζουμε άντρες και αν μας αρέσουν κάνουμε περιστασιακές σχέσεις, δεν ξέρουμε τι δουλειά κάνουν ή αν είναι πλούσιοι. Είναι το πιο απλό πράγμα που υπάρχει, δεν θέλουμε παρακάλια ούτε να είναι πλούσιος,απλά έναν άντρα να μας αρέσει πολύ. Τι μας ενδιαφέρει η οικονομική του κατάσταση, όταν πρόκειται να περάσουμε μια ή δυο νύχτες μαζί του;
12
 
 
 
 
σχόλια
Τι μας ενδιαφέρει η οικονομική του κατάσταση, όταν πρόκειται να περάσουμε μια ή δυο νύχτες μαζί του; Πηγή: www.lifo.grΑν το έλεγε άντρας θα ήταν ''μισογύνικο καθίκι''.Τώρα που το παραπάνω σχόλιό σου το κάνεις εσύ, μια γυναίκα, θεωρείται κουλ.Όπως και να 'χει, είσαι μια επιφανειακή γυναίκα που σίγουρα κεντρίζεις λυσσασμένους κάγκουρες.Λογικός άνθρωπος, πλούσιος ή φτωχός θα πρέπει να μείνει μακριά σου.Δυστυχώς ζούμε ανάμεσα σε σαχλαμαράνθρωπους οποιουδήποτε γένους.
Συμφωνώ μαζί σου: η οικονομική κατάσταση ενός άντρα ενδιαφέρει τη γυναίκα όταν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ή αφού έχει αποτύχει σε ένα γάμο και έχοντας και παιδιά ψάχνει κάποιον να εξασφαλισθεί.
(Δε ξέρω αν θα γράψω βλακεία, είμαι πολύ κουρασμένος)Να σου πω κάτι, όμως; Είμαι γενικά κάπως εμφανίσιμος και δεν παίρνω αγενείς απαντήσεις, στα καλά καθούμενα, ok. Αλλά αν κάνω κάτι λάθος, φέρεστε με αγένεια και για αυτό (όχι πάντα, όλες, φυσικά). Πχ αυτό που έχω γράψει εδώ: το παραέκανα με τα "ευχαριστώ" και πάνω-κάτω με είπε φλώρο, γλοιώδη (κάτι που μόνο θηλυκότητα δε βγάζει στην τελική, άρα ούτε όποιες το κάνετε αυτό δεν παίζετε σωστά το δικό σας φύλο, που σημαίνει ότι στο ίδιο επίπεδο έρχεστε, αλλά αυτό είναι κάτι που ποτέ μου δεν ανέλυσα).Πώς είναι δυνατόν να περιμένετε τα πάντα από εμάς, αλλιώς να φέρεστε με αγένεια; Εννοώ... Τι περιμένουμε εμείς από εσάς, τι εσείς από εμάς και τι τελικά εισπράττει το ένα φύλο απ' το άλλο σε φέρσιμο στη βάση και της "προσπάθειας" που καταβάλει. Να κάνεις λίγα, να περιμένεις πολύ περισσότερα, αλλά όταν έστω και κάποια από αυτά δεν έρθουν, να φέρεσαι άσχημα. Δε ξέρω πώς αλλιώς να το πω... Μου βγάζει κάτι κακομαθημένο όλο αυτόΣυγγνώμη, αλλά κι εγώ θα έπρεπε να πω στην κοπέλα που μου μίλησε την άλλη φορά ότι είναι χοντρή και δε μου αρέσει, οπότε να σταματήσει να μου μιλάει; Άλλο απλά να απορρίψεις ή να πεις ότι θες κάτι στο χαλαρό κι άλλο το να γίνεις κακός. Αυτονόητο μου φαίνεται...
Είναι πιο εύκολο για τους άνδρες να ρίχνουν το φταίξιμο αλλού γιατί τους πέφτει βαρύ να παραδεχθούν πως το μόνο που φταίει είναι πως γεννήθηκαν άσχημοι και με απωθητική ιδιοσυγκρασία/γλώσσα σώματος (γενετικά καθορισμένο και ας ο περισσότερος κόσμος νομίζει το αντίθετο). Στην πρώτη περίπτωση πάντα υπάρχει ελπίδα αλλαγής (έστω και θεωρητικά), ενώ στην δεύτερη κυριαρχεί η απελπισια γιατί γνωρίζουν καλά την βαρύτητα και το αμετάβλητο του συγκεκριμένου παράγοντα.
Μάλλον δεν είναι ευκολοδιαβαστο έτσι όπως το έγραψα, συγνώμη. Η πρώτη περίπτωση είναι όταν ρίχνουν αλλού το φταίξιμο δηλαδή στο ότι δεν έχουν λεφτά η φίλους να βγούνε η ότι οι γυναίκες είναι ξινές κπλ. Εκεί φταίνε οι άλλοι και όχι οι ιδιοι αποκλειστικά. Η ασχημη εμφάνιση και η ιδιοσυγκρασία είναι η δεύτερη περίπτωση που ευθύνονται μόνο οι ίδιοι και δεν άλλαζει.
Συμφωνώ εκτός από αυτό "Η ασχημη εμφάνιση και η ιδιοσυγκρασία είναι η δεύτερη περίπτωση που ευθύνονται μόνο οι ίδιοι και δεν άλλαζει."Την άσχημη εμφάνιση δεν μπορεί να την αλλάξει καποιος (όπως μπορεί με την συμπεριφορά του) γιατι απλα έτσι γεννήθηκε! Δεν ευθύνεται ο ίδιος! Εκτός αν ξεκινήσει πλαστικες που όπως είπες μπορεί να φέρει πιο άσχημα αποτελέσματα!
Τώρα η πλαστική που ανέφερες είναι μεγάλη ιστορία, δυστυχώς ο άνθρωπος δεν μπορεί ακόμα να φτάσει την ομορφιά της φύσης και πιο πιθανό είναι να καταλήξεις χειρότερος (και φτωχότερος)από πριν αν το επιχειρήσεις.
μετα απο καποια σχολια γελιου και λιγο πιο σκληρων για την εξ. που αν τα εγραφα θα διαγραφόταν το σχολιο μου, εν ολιγοις και οι 3 που δεν γνωρίζονται μεταξυ τους (βασικα ο "αγγλος" με τους 2 "αμερικανους" δεν γνωρίζονται) ειχαμε τα παρακατω αποτελεσματα:(Σημειωση: και οι 3 εχουν μεγαλώσει στην Ελλαδα +20 χρονια, και ζούνε στις χωρες αυτες 1 και 3 χρονια αντίστοιχα)ακολουθουν καποια σχόλια (μερικά τροποποιημενα για να μην κοπούν)- χαχαχαχαχα τουλαχιστον η τύπισσα παραδέχεται οτι συμπεριφερεται σαν...(επιθετο).... σε καποιον που της την πεφτει και δεν της αρεσει! δεν μπορει να αντιληφθει καν, να αρνηθεί απλα ευγενικα! (Αμερικη)- τωρα αυτη τα λεει αυτα για τυπους που ψαχνει να περασει καποια βραδια ή για σχεση? αν ειναι το πρωτο (που θελω να πιστευω) τοτε ισως ειναι λογικα, αλλα δεν χρειάζεται να γίνεται....... αν δεν θελει καποιον! Ας αρνηθεί ευγενικα.... εαν ειναι το 2ο ειναι για..... τα καρναβαλια (αλλο ειπε) (Αγγλια)- κατι τετοια μου δινουν κουραγιο που ξενιτεύτηκα (σημειωση: φυσικα δεν ξενιτεύτηκε γι αυτο τον λογο)- πες της να ερθει απο εδω (Αγγλια) να μαθει πως συμπεριφερονται στο φλερτ οι γυναικες, ακομα και αυτες που δεν δέχονται...- ενταξει περι χρηματων και αμαξιων καλα το παει αλλα πες της οτι αποτελει εξαίρεση στον κανονα (στο συγκεκριμενο θεμα), μεχρι και εδω τα κοιτανε αυτα (Αμερικη) ποσο μαλλον εκει με την κριση... εκτος αν δεν εννοει για σχεση αλλα μονο περιστασιακά...!- "Τα χρήματα δεν παίζουν κανένα ρόλο αν μας αρέσει κάποιος ΠΟΛΥ" οπότε αν της αρεσει λιγο, τα κοιτάει? Χαχαχα ολα τα έχω ακούσει, αυτο πρώτη φορα!- ειναι αυτο που λεγαμε, οτι οι Ελληνες εχουν μπλεξει με τις Ελληνιδες και το αντιθετο...(αυτο που ειχαμε πει με τον συγκεκριμενο ειναι οτι, ειναι που ειναι ετσι οι Ελληνιδες στο φλερτ απο μονες τους, αλλα εχουν μπλεξει και με αντρες που ως επι το πλειστον γινονται γυπες πεφτουλες και δεν ξερουν που πρεπει να βαλουν το οριο και να το σταματήσουν πριν γινουν μνδουλοι, οποτε οι γυναικες βγαζουν απο την αρχη αντιδραση και δεν δινουν σε κανεναν, που δεν τους αρεσει εστω και λιγο εμφανισιακα, ευκαιρια να τον γνωρισουν)- φιλε εδω ειναι απλα τα πραγματα, ξεκινας το φλερτ κανονικα με ολες, αν της αρεσεις συνεχίζετε, εαν οχι θα σου αρνηθει ευγενικα ή θα στο περασει με τετοιο τροπο οτι δεν ενδιαφερεται που στο τελος μπορει να γινεται και φιλαρακια στην καλυτερη περιπτωση! (επειτα μου ειπε μια περιπτωση που του ετυχε την προηγουμενη εβδομαδα και τελικα οδηγησε σε εξοδο με φιλη αυτης που στην αρχη της την έπεσε)αυτα σε γενικα πλαίσια χωρις να το φιλοσοφήσουν πολυ! απλα οι πρωτες αντιδράσεις!Bonusακι απο γνωστο μου που εχει παει για μεταπτυχιακό στην Γαλλία "κλασσική ντιβοελληνιδα πρεπει να ειναι με υψηλα στανταρ (που μπορεί να μην είναι και τίποτα το ιδιαίτερο η ιδια), οσο παει αγαπώ και περισσότερο τις Γαλλίδες" και ακολούθησε μια ιστοριουλα με μια Γαλλίδα που του την ΕΠΕΣΕ το ΣΚ που περασε!επειτα ακολουθησαν προτροπές να παω στις χωρες που ειναι να δω ασπρη μερα :P (λες και περιμενα αυτους να μου το πουν) :D
Scroll to top icon