ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2018 | 15:51

Τι λετε?

Με αυτον που μου αρεσει γνωριστηκαμε μεσω κοινων φιλων κ σταδιακα αρχισαμε να κανουμε πιο πολλη παρεα. Η αφορμη για να αρχισουμε να κανουμε πιο πολλη παρεα ειχε δοθει οταν σε συζητηση που ειχαμε μου ειχε πει οτι πηγαινε συχνα μονος για τρεξιμο κ οταν του ειπα οτι κ γω κανω το ιδιο, μου προτεινε να πηγαινουμε μαζι. Κ με αυτο τον τροπο σταδιακα αναπτυξαμε πιο στενη σχεση. Πλεον δεν βρισκομαστε μονο για τρεξιμο οπως τον πρωτο καιρο, αλλα παμε που κ που κ για καφε κ συνεχιζουμε να βρισκομαστε κ με την κοινη μας παρεα. Οταν βρισκομαστε οι δυο μας μιλαμε πολυ κ πραγματικα περναω πολυ ωραια μαζι του γιατι με ρωταει πραγματα για μενα, με ακουει, δειχνει ενδιαφερον για τη ζωη μου, για τις φιλοδοξιες μου, για τα επαγγελματικα, για τις φιλικες ή τις πρωην ερωτικες μου σχεσεις κλπ. Κ αντιστοιχα μου λεει κ ο ιδιος πραγματα για τον εαυτο του. Αντιθετα, οι προηγουμενοι αντρες που γνωριζα ειτε μου μιλουσαν μονο για τον εαυτο τους κ δεν ρωτουσαν σχεδον τιποτα για μενα, ειτε οταν με ρωτουσαν κατι, ηταν τα βασικα (ηλικια-σπουδες-δουλεια κλπ) κ σπανια εμβαθυναν στις συζητησεις μας (σπανια πχ με ρωτουσαν πως ονειρευομαι το μελλον μου κλπ). Αυτο το ενδιαφερον του συγκεκριμενου μου αρεσε πολυ κ με ειχε κανει να υποψιαζομαι οτι ισως και να μην με βλεπει μονο ως φιλη. Αλλα το θεμα ειναι οτι αυτος γενικα ειναι ετσι με ολους, ειναι πολυ ανοιχτος κ επικοινωνιακος σαν ανθρωπος. Δηλαδη αν τυχει να βγουμε κ με την υπολοιπη παρεα κ ερθει κ καποιο αγνωστο προσωπο μαζι μας, αυτος παντα θα επιδιωξει να γνωρισει το νεο προσωπο, θα το ρωτησει πραγματα κλπ. Του αρεσει να γνωριζει ανθρωπους. Γενικα ξερω οτι με συμπαθει, ειτε ερωτικα, ειτε φιλικα. Ξερω οτι περναει καλα μαζι μου. Απλα δεν ξερω μεχρι που φτανει αυτο. Κ δεν ξερω καν πως μπορω να καταλαβω τα συναισθηματα του απο τη στιγμη που με ολους γενικα ειναι ετσι ανοιχτος κ κοινωνικος. Παρατηρω οτι θυμαται πολλα πραγματα που του εχω πει. Απο την αλλη, αυτο μπορει να σημαινει οτι απλα εχει καλη μνημη κ το οτι με ρωταει ολα αυτα τα πραγματα μπορει να το κανει καθαρα κ μονο απο φιλικο ενδιαφερον κ τιποτα παραπανω. Οποτε ειμαι μπερδεμενη, γιατι δεν ξερω αν αυτες του οι ερωτησεις ειναι μια προσπαθεια του να με μαθει καλυτερα κ να δει ενδεχομενως αν ταιριαζουμε ή αν απλα φερεται φιλικα, οπως κανει με ολους τους αλλους. Εσεις τι πιστευετε ρε παιδια?
1
 
 
 
 
σχόλια
Δε νομίζω ότι καίγεται ερωτικά για σένα. Αν θέλεις την άποψή μου, πρόσεξε το βλέμμα του, αυτό τα λέει όλα: αν σε κοιτάζει διαρκώς σταθερά χωρίς διακυμάνσεις, χωρίς να αποστρέφει τα μάτια του από σένα, δεν έχει κάτι ερωτικό για σένα. Ο ερωτευμένος άνθρωπος τα χάνει, χάνεται στη ματιά σου, ζαλίζεται να σε κοιτάζει διαρκώς.
Scroll to top icon