ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2018 | 16:05

ξαφνικη αλλαγη

μια φιλη μου ξαφνικα αλλαξε τα παντα. εμφανιση,ενδιαφεροντα, σεξουαλικοτητα, γουστα, θρησκεια. διεγραψε φιλους,χωρισε απο τη σχεση που ειχε, απομακρυνθηκε απο ολους. εχει αρχισει να κανει πολυ περιεργα πραγματα που δεν μπορω να καταλαβω πχ. μιλαει συνεχεια για βρυκολακες, ξυρισε τα φρυδια της , ντυνεται σαν αντρας , ακουει εμο μουσικη κτλ... το χειροτερο ειναι οτι λεει φριχτα ψεματα για ατομα του κυκλου μου και δεν μπορω να κανω κατι για αυτο.τι επαθε και αλλαξε τοσο ριζικα? πριν λιγους μηνες φαινοταν πραγματικα ευτυχισμενη και ξαφνικα εγινε αλλος ανθρωπος... νομιζω οτι αντιμετωπιζει καποιο ψυχολογικο προβλημα. φοβαμαι οτι θα την χασω γιατι εχει αρχισει να απομακρυνεται και απο μενα, αν της μιλησω για τις ανησυχιες μου θα με διαγραψει... τι να κανω?
14
 
 
 
 
σχόλια
Πολλά άτομα που δεν έζησαν την εφηβεία τους όπως την ήθελαν , την φανερώνουν σε αυτή τη ηλικία . Η άλλη σκέψη μου είναι πως έμπλεξε με χειριστικο άτομο κ την κάνει ότι θέλει
Εχει μπει ο διάολος μέσα της......χαχαχαχαχαχα……Εξορκισμό κάνε….Μια ζωη την έχουμε….μπορεί να θέλει να δοκιμάσει πολλά πράγματα κανείς μέχρι να βρει αυτό που πραγματικά τον αντιπροσωπεύει...που ξερεισ……????αύριο μεθαύριο μπορεί να ξαναλλάξει…...εσυ το μόνο που εχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς σιγά σιγά λεω εγω….
Μου θύμησες μια κοπέλα που στο λύκειο το έπαιζε αναρχία με ανάλογο ντύσιμο και μέικαπ και όταν την πέτυχα μετά από δέκα χρόνια είχε μεταμορφωθεί σε θείτσα με παιδί και σύζυγο.Κάποιοι το παίζουν στην εφηβεία οργισμένα νιάτα και όταν βαρέσει το καμπανάκι οικογένεια και δουλειά κόβουν το θέατρο και το γυρίζουν στο "νορμάλ".
Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, πάντως, δεν συνιστά έγκλημα ή αυτοκτονικό ιδεασμό το να ακούει κάποιος emo μουσική, ούτε σημαίνει ότι επειδή ήταν κάπως κάποτε (πόσω μάλλον ως έφηβος που ακόμα δεν έχει κατασταλάξει στην προσωπικότητά του) πρέπει κι αιωνίως να είναι έτσι. Οι άνθρωποι αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου και διαμορφώνονται ανάλογα με τα βιώματά τους. Έτσι άλλωστε ξεκόβουν κι οι περισσότερες φιλίες, δεν έχουν πλέον κοινά σημεία επαφής. Αν πραγματικά πάντως ανησυχείς για Χ λόγους (που δεν είναι απαραιτήτως τα συγκεκριμένα σημεία που αναφέρεις, αλλά η καθολικότητα της αλλαγής της προσωπικότητας) καλύτερα να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό. Εμείς εδώ πολύ περιορισμένα πράγματα μπορούμε να πούμε και να συμβουλεύσουμε.
ευκολάκι! Λοιπόν κράτα σημειώσεις! 1) ροδαλό σημάδι απο γκλοπιά στο κούτελο, 2) μάσκαρα (φαχ μάκτορ) ή αϊλάινερ που έχει τρέξει απο τα δακρυγόνα.3) Αναρχικό αστέρι ή Α σε κύκλο (μαυρο κατα προτίμηση) ζωγραφισμένο στο ένα μάγουλο,4) στο άλλο μάγουλο πασπαλισμένη (κίτρινη) πούδρα. (σημάδι οτι ληγμένο δακρυγόνο έσκασε δίπλα στη μούρη της).αν θες μπορώ να περάσω και σε ενδυματολογικές, και άλλες στιλιστικές λεπτομέρειες (πχ απαραίτητα αξεσουάρ κτλπ) και φυσικά υπάρχει και το κούρεμα-χτένισμα..
Xαχαχαχα Saint Sir, έχεις κέφια! (Η αντιεξουσιάστρια που γνωρίζω εγώ πάντως μακιγιάζ δεν κάνει. Το μαλλί τα πληρώνει όλα, πάντως. Βέβαια ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ το '15...)
Scroll to top icon