ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2018 | 15:33

Ερώτηση

Γενικά είμαι μαθημενη σε πολλές ώρες δουλειάς και ορθοστασιας. Περίπου 12 με 13 ώρες.Μου έγινε μια πρόταση για σεζον από αρχές Απριλίου έως μέσα Οκτωβρίου. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει αρκετά μαγαζια εστίασης, μου προσφέρει ένα δωμάτιο και ένα γεύμα. Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:8-5 μπουφέ σε καφέ και 6-2 σέρβις στο εστιατόριο. Παρακαλώ συμβουλές από όσους το έχουν κάνει..Γνωρίζω ότι ο συγκεκριμένος είναι φερεγγυος αρα ότι συμφωνήσω θα πάρω. Πάνω από 100 ευρώ την ημέρα , τα οποία τα έχω ανάγκη καθώς φέτος έχω μπει μέσα και δουλεύω με λίγα χρήματα. Αντέχεις με 4 ωρες ύπνο...Κάτω από συνθηκες του όγκου εργασιας που έχει η σεζόν. Το νησί είναι μεγάλο και κυριολεκτικά βουλιάζει από κόσμο. Όποιος έχει να δώσει πρακτική συμβουλή, θα βοηθήσει...Ευχαριστώ πολύ.
4
 
 
 
 
σχόλια
Το έκανα το καλοκαίρι που πέρασε. Δούλευα 7 με 3 και 5 με 11. Η κοπέλα που δουλεύαμε μαζί το πρωί δούλευε 7 με 3 και 6 με 2. Την παλέψαμε και οι δύο. Αλλά η δική μου δουλειά το απόγευμα ήταν σχεδόν καθιστική. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι κουράστηκα. Όμως όταν ξάπλωνα με έπαιρνε ο ύπνος μέσα σε ένα λεπτό περίπου! Το δικό σου ωράριο είναι πιο κουραστικό, όπως και τα πόστα σου. Αν μπορείς ζήτα να ξεκινάς έστω μισή ώρα αργότερα και το πρωί και το απόγευμα και όλα τα γεύματα. Αν δουλεύεις τόσες ώρες πότε θα μαγειρεύεις για να τρως δηλαδή? Δε γίνεται! Και όταν λέμε να τρως, εννοούμε σωστά! Πολύ φαγητό, φρούτα και λαχανικά, αλλιώς θα πέσεις κάτω να το ξέρεις. Αν θες να το κάνεις, ξεκίνα το και αν καταλάβεις ότι δε θα την παλαιψεις, πες του το εγκαίρως, πχ τέλη Μαϊου, για να μην τον κρεμάσεις το καλοκαίρι, να βρει και δεύτερο άτομο. Τα λεφτά είναι καλά, θα έχεις και πουρμπουάρ φαντάζομαι, αλλά η υγεία είναι πάνω απ'όλα. Να τρως καλά και αν δεις ότι δε βγαίνει, στοπ αμέσως.
Τα λεφτά είναι πολύ καλά αλλά δεν θα αντέξεις. Ούτε για μια βδομάδα. Άσε που αν σκάσει μύτη η Επιθεώρηση Εργασίας θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. Σκέψου κάτι άλλο, ίσως με λιγότερα λεφτά αλλά παραπάνω από τώρα που δεν σου φτάνουν. Μία μέση λύση εν ολίγοις.
Πρέπει να είσαι ύποπτη ακριβώς για τον λόγο που είπε ο προηγούμενος .Για τον πρώτο καιρό μπορεί να μπορέσεις αλλά στη συνέχεια δεν ξέρω πόσο καλό θα είναι για την υγεία σου, μην την καταστρέψεις.Στο τέλος μπορεί να ζημειωθεις και παραπάνω, αν αφαιρέσουμε την εκμετάλλευση γιατί δεν ξέρω πόση ανάγκη μπορεί να έχεις αυτά τα χρήματα .
Scroll to top icon