ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2018 | 18:44

Χωρισμός μεσω μηνυμάτων

Σας φαινεται «εντάξει» και «ηθικά» σωστό να σας χωρίζει ο άλλος μεσω μηνυμάτων, ενω 2 μέρες πριν είχατε περασει ενα φοβερό ΣΚ μαζί (εγω τουλαχιστον πέρασα καταπληκτικά);; Ακόμα κι αν κάτι τον ξενέρωσε τότε, δεν θα έπρεπε να φερθεί μπέσικα και να με χωρίσει άμεσα κι οχι να με αφησει μια ολόκληρη μερα χωρις μηνύματα κι ύστερα αφου του στείλω εγω πρωτη αν τρέχει κατι, να μου λεει να το λήξουμε; Απογοητεύτηκα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μια χαρά είναι να σε παρατήσει με ένα μήνυμα. Πιο ξεκάθαρο από το να αλλάξει συμπεριφορά και να σου πει στο τέλος ότι μάλλον εσύ βαρέθηκες!
Δεν είναι απλά άνανδρο αλλά και απάνθρωπο. Δείχνει δειλία και φόβο ανάληψης ευθυνών. Το χειρότερο είναι κιόλας να σου ασκεί και έντονη ψυχολογική και λεκτική βία στα ξαφνικά για να σε κάνει να στεναχωρεθείς, να ξενερώσεις και να φύγεις διώχνοντάς τον πρώτη για να μη πάρει την ενοχή του χωρισμού και από πάνω. Να σε αφήνει στα δύσκολα ενώ ήσασταν μαζί για χρόνια. Τελικά στα δύσκολα όλα φαίνονται. Και στη μνήμη έστω αυτών των στιγμών που έζησε με τον άνθρωπό του και ήταν ο άλλος σωστός κτλ, οφείλει μια ανθρώπινη και όχι γουρουνίσια συμπεριφορά.
Από ποια πλευρά κι αν δεις το θέμα, δεν είναι σωστό. Σίγουρα δεν αποτελεί συμπεριφορά με μπέσα. Όπως επίσης άνανδρο ήταν να χαθεί ξαφνικά και εσύ να τον ψάχνεις στο κινητό. Και εντάξει τα μηνύματα χρεώνονται περίπου 0.80 λεπτά. Γιατί να ξοδεύεσαι. Η άμεση επαφή συμφέρει καλύτερα. :Ρ
Scroll to top icon