ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2018 | 21:40

ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ

Ειμαι καθηγητρια, 33 χρονων αλλα μικροδειχνω αρκετα. Πιστευω οτι αυτο φταιει που δεν μπορω με τιποτα να επιβληθω στους μαθητες μου, το οτι δεν αποπνεω αυστηροτητα. Εχω απογοητευτει πολυ και ολο αυτο με κανει να αισθανομαι αποτυχημενη στη δουλεια μου. Γενικα το παρουσιαστικο μου ξερω οτι δε βγαζει αυστηροτητα αφου για ολους ημουν ανεκαθεν το ευγενικο και γλυκο κοριτσακι. Δεν ξερω τι να κανω για να το αλλαξω μιας και ειναι κατι που το σκεφτομαι συνεχεια προσπαθωντας να βοηθησω τον εαυτο μου αλλα πραγματικα ο,τι τακτικες και αν ακολουθω στην ταξη μου, καμια δεν εχει αποτελεσμα. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη!
5
 
 
 
 
σχόλια
Απίστευτο! Καθηγήτρια που σκέφτεται πάνω σε αυτό το θέμα!Πάντως, είναι και θέμα ανατροφής, δε θα φταις μόνο εσύ.Επίσης, κοίτα μη σε ερωτευτούν αν μοιάζεις με γλυκό κι ευγενικό κορίτσι. Δεν είναι καθόλου χαζό αυτό που λέω. Τι φταίνε τα κακομοίρα;
Και ο άγιος φοβέρα θέλει. Κάποια παιδιά είναι τελείως αγενή και προκλητικά χωρίς ίχνος σεβασμού. Θυμάμαι όταν εργαζόμουν σε φροντιστήριο κάποιος μαθητής 17 ετών μιλούσε περιπαιχτικά με σεξουαλικά υπονοούμενα σε μένα. Και γω μικροδείχνω σαν και σένα. Στην αρχή έκανα πως δεν άκουσα και το προσπέρασα. Μετά άρχισε να γελάει ενώ μιλούσα και τον άρπαξα από τα μούτρα. Οι φωνές μου ακούστηκαν μέχρι έξω. Βγήκε η διευθύντρια και η άλλη καθηγήτρια να δουν τι συμβαίνει. Τον μικρό μας φιλαράκο τον έκανα ρεζίλι και έφαγε και αποβολή. Μετά ήταν μαζεμένος ο αλήτης.
δεν παίζει ρόλο η ηλικία, εγώ είμαι πιο μικρός απο εσένα και τα έχω σούζα τα "παλιοσκυλάκια" .Δεν θέλει κάποια ιδιαίτερη στρατηγική (τουλ εγώ έτσι το βιώνω) θέλει να βάζεις όρια απο την αρχή, και να μην κάνεις πίσω σε αυτά όχι να είσαι αυστηρός, να είσαι δίκαιος με τους κανόνες που θεσπίζεις μέσα στην τάξη. αλλιώς σου παίρνουν τον αέρα. Επίσης να είσαι προσιτός/η άλλα να είναι παραπάνω απο ευδιάκριτο ότι δεν είστε φίλοι.
Scroll to top icon