Πούτιν: «Μου άρεσε»

Πούτιν: «Μου άρεσε» Facebook Twitter
3

Η διαμαρτυρία έγινε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου Πούτιν στην Διεθνή Έκθεση Βιομηχανίας του Ανοβέρου, συνοδεία της Καγκελαρίου Μέρκελ. Αργότερα ο πρόεδρος ευχαρίστησε σαρκαστικά τις γυναίκες, που έστρεψαν την προσοχή των μίντια στη διοργάνωση. «Όσον αφορά αυτή την πράξη, μου άρεσε», είπε ο Πούτιν σύμφωνα με τον Γερμανό μεταφραστή. Ο Ρώσος ηγέτης πρόσθεσε πως οι διαδηλωτές ήταν «όμορφα κορίτσια και ότι δε μπορούσε να ακούσει το περιεχόμενο των συνθημάτων.

Ο Πούτιν δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «Δεν μπόρεσα να διακρίνω αν ήταν ξανθιές ή μελαχρινές... Δε βλέπω κάτι το τρομακτικό σ΄αυτό που έκαναν». Είπε επίσης ότι, ενώ είναι καλύτερα να φοράμε τα ρούχα μας κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών, «δεν κάνει και τόσο κρύο έξω, οπότε μπορούν να διαμαρτυρηθούν και γυμνές».

Πάντως οι σύμβουλοι του Προέδρου Πούτιν, δε συμμερίζονται τη φαινομενική απάθειά του, αφού θέλουν την τιμωρία των γυναικών που διαδήλωσαν γυμνόστηθες φωνάζοντας συνθήματα. «Είναι Χουλιγκανισμός, και πρέπει να τιμωρηθεί», δήλωσε εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αν καταλάβαινε κιόλας θα ήταν καλύτερα..αλλά συνεχίζει να είναι προκλητικός.Και ειδικά με τον μορφασμό του έδειξε πως βλέπει τις γυναίκες.Ίδιος ο Μπερλουσκόνι ένα πράγμα.