Ένας 13χρονος ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο

Ένας 13χρονος ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Ανήλικοι, εκ των οποίων ο ένας 13 ετών, είναι ανάμεσα στους 19 συλληφθέντες για τα χτεσινά επεισόδια στο Πολυτεχνείο και την ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Από τους 19 συλληφθέντες οι 15 είναι Έλληνες και οι 4 αλλοδαποί, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας.

Ειδικότερα, από τους 15 ημεδαπούς, οι 14 είναι άνδρες, ηλικίας 17-38 ετών, ενώ υπάρχει και μία γυναίκα 25 ετών.

Επίσης, από τους 4 αλλοδαπούς που συνελήφθησαν, οι δύο είναι ανήλικοι, ηλικίας 13 και 17 ετών.

Ειδικότερα, ο 13χρονος είναι Παλαιστίνιος και ο 17χρονος Ρουμάνος, ενώ οι άλλοι δύο, 30 ετών, από την Αλβανία και το Αφγανιστάν, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.

Στην περιοχή των Εξαρχείων και στο Πολυτεχνείο υπάρχουν υλικές ζημιές ενώ σημειώνεται πως χθες μετά από αρκετά χρόνια η αστυνομία ενεργοποίησε ξανά την «αύρα», το θωρακισμένο υδροφόρο όχημα που κάνει ρίψη νερού.

Τα δύο οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν έκαναν αρκετές φορές ρίψεις έξω από την κεντρική είσοδο του Πολυτεχνείου.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Ελλάδα / Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Σε μια εποχή ραγδαίων μετατοπίσεων, στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αλλά και του «The Upfront Initiative», της πρωτοβουλίας της LiFO και της Tsomokos, σημαντικοί καλεσμένοι υπογράμμισαν τη σημασία των θεμάτων συμπερίληψης, ποικιλομορφίας και ισότητας (DEI) στον χώρο εργασίας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Ελλάδα / Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Η ΕΛΜΕ Λασιθίου έκανε λόγο για «ύβρη κατά της δημοκρατίας» και εξήρε την απόφαση της επιτροπής του φεστιβάλ να τιμήσει το σχολείο με έπαινο για την ελεύθερη έκφραση
LIFO NEWSROOM
Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Ελλάδα / Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Παρά την αρχική του στάση, κατά τη σημερινή απολογία του ενώπιον του ανακριτή φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της προσωρινής του κράτησης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια