ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2018 | 23:46

Σας έχει τύχει...

...να θέλετε να παρατήσετε υποχρεώσεις, σχολή, γονείς και φίλους, να φύγετε μακριά και να εξαφανιστειτε; Τι μου συμβαινει; Κάποτε αναγνώριζα πότε είναι απλά σκέψεις πάνω στα νεύρα και στη σύγχυση, αλλά όταν το νιώθεις σχεδόν συνέχεια τι ειναι;
6
 
 
 
 
σχόλια
Άν μπορείς κάνε ένα ταξίδι μόνη σου να χαλαρώσεις. Θα σε βοηθήσει να σκεφτείς, να δεις πιο καθαρά τις καταστάσεις και τι είναι αυτό που σου προκαλεί πίεση ή την ανάγκη να τα παρατήσεις. Ακόμα και αν δεν έχεις τη δυνατότητα να ταξιδέψεις, να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, στις ανάγκες σου, στην ψυχαγωγία σου, ώστε να νιώθεις πιο ήρεμη και να αποφασίσεις αν όντως έχεις ανάγκη από αλλαγές ή απλώς από περισσότερη ξεκούραση και ηρεμία στην καθημερινότητα σου.
Όταν το νιώθεις συνεχεια, είναι επειδή αισθάνεσαι ανεπαρκής συνέχεια.Τι να πω;... Φίλε, φίλη, αν έχεις τέτοια πολυτέλεια να τα παρατήσεις ολα, καν' το. Μάλλον δε θα λείψεις και σε κανέναν. Αλλά ΑΝ υπάρχει κάποιος που σε χρειάζεται, έστω κι ένας, ΑΝ μπορείς να προσφέρεις κάπου, ΑΝ κάπου τα καταφέρνεις, τότε σφιξε τα δόντια και συνέχισε.Όπως κάνουμε όλοι.
Νιώθω ακριβώς το ίδιο. Βασικά έχω πάθει ένα τρομερό burnout και θέλω την ησυχία μου. Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να εξαφανιστώ για 10 μέρες και να πάω σε ένα έρημο μέρος μόνη μου και να μην μιλάω με κανέναν αν είναι δυνατόν... Αυτό δυστυχως δεν γινεται αρα θα αρχίσω να βγαίνω λιγότερο, μόνο με στενούς φίλους και θα το ρίξω στο διάβασμα.
Μου έχει συμβεί. Και δεν έχει να κάνει με το ότι σου συμβαίνει κάτι, κάποιες φορές τα προβλήματα είναι τέτοιας κλίμακας και πέραν των δυνατοτήτων μας προς έλεγχο, που η σκέψη μας φθάνει σε τέτοιο σημείο. Καλή δύναμη.
Scroll to top icon