ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2018 | 17:03

apple pie

ΕΙναι ενας φουρνος της γειτονιας που κανει την καλυτερη και αγνοτερη ταρτα μηλου που εχω φαει στη ζωη μου.Πανεμορφη και πεντανοστιμη. Ελα ομως που κατω απο το κραμπλ ειναι ωμη δηλαδη ...άψητη!!Πολλες φορες οταν αγορασα την πηγα πισω την πεταξανε μπροστα μου και μου δωσανε αλλη λιγοτερο άψητη...αλλα πάντα με το χαρακτηριστικο ζυμαρι κατω απο το κραμπλ..Τους το εχω πει πολλες φορες αλλα δεν χαμπαριαζουν καθόλου . Σαν δικαιολογια προβάλλουν το.." βγαινει αψητη λογω τεχνικής"Ε λοιπον γιατι δεν αλλαζουν την τεχνικη δηλαδή ?Το να κινδυνειες να παθεις γαστρεντεριτιδα που σου πουλανε αψητη μηλοπιτα ειναι καλύτερο ??Δεν θελω να το αναφερω επισημα στην αγορανομια γιατι ειναι οικογενειακη επιχειρηση και τους λυπαμαι αλλα ειναι απαραδεκτο να πουλανε μισοψημενα προιοντα με το ζυμαρι άψητο κολλημένο επανωΕγώ καθε φορά μπαινω στον κοπο βγαζω ολο το κραμπλ και σκαβω απο κατω για να αφαιρεσω το άψητο τμήμα χαλώντας τη μηλόπιτα και την εμπειρία έτσι, .Χρονια τωρα το κανουν αυτο και δεν ακουνε καθολου τον πελατη.Τι μπορει να γινει σε αυτη την περίπτωση??
12
 
 
 
 
σχόλια
Ρε παιδιά, η ζύμη κραμπλ είναι από τη φύση της μια υγρή ζύμη που μπορεί να φαίνεται μεν άψητη, δεν είναι όμως, καθώς η πίτα ψήνεται για 45-55 λεπτά. Ειδικά το κάτω μέρος, με όλα τα ζουμιά που βγαίνουν από το φρούτο όταν ψήνεται, δεν υπάρχει ΠΟΤΕ περίπτωση να γίνει μπισκοτέ και τραγανό, όπως τα "ψίχουλα" που βάζουμε στο πάνω μέρος.Tip 1: Φτιάξ' την μόνος/μόνη σου. Είναι πανεύκολη και ξέρεις τι υλικά βάζεις.Tip 2: Στρώσε τη ζύμη στο κάτω μέρος και πριν βάλεις την γέμιση των φρούτων, άλειψε την με ελαφρά χτυπημένο ασπράδι αυγού, που θα λειτουργήσει ως μονωτικό τρόπον τινά. Ψήσε για 10-15 λεπτά σε μέτριο φούρνο και μετά βάλε την γέμιση με το υπόλοιπο κραμπλ από πάνω και συνέχισε το ψήσιμο για άλλα 30-40 λεπτά, πάλι σε μέτριο φούρνο. Μετά, απλά, μακέλεψε την.
Η μηλόπιτα είναι μια από τις ωραιότερες πίτες για μένα, αλλά δεν την αγοράζω και τη φτιάχνω μόνη μου που και που. Δεν είναι δύσκολη πολύ. Γιατί δεν φτιάχνεις μία μόνη σου;
Ξέρω γω..Τί λες να μην ξαναπάρεις από κει μηλόπιτα; Φαντάζομαι ότι είναι πάνω από τις δυνάμεις σου ε; Η μάνα μου πήγαινε χρόνια σε κομμώτρια που δεν της άρεσε. Στο τέλος τα κατάφερε να πάει σε άλλη.. επειδή μετακόμισε φυσικά και άλλαξε περιοχή.
Ειλικρινά φίλε ή φίλη... το σχόλιο σου είναι από τα πιο εύστοχα που έχω διαβάσει εδώ μέσα... σου βγάζω το καπέλο... ..(..γιατί τη μάσκα δεν τη βγάζω ποτέ... καταλαβαίνεις..) ... είχε γράψει και ένα epic η Θεία της προάλλες που ξετρύπωσε copy paste εξ. τριών μηνών...
Scroll to top icon