ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2018 | 15:59

ΤΕΛΟΣ Ο ΦΡΑΠΕΣ!

Εδώ κ αρκετούς μήνες είμαι κάθε ημέρα με depon λόγω πονοκεφαλου. Παρατήρησα όμως τις προάλλες πως εδώ κ περίπου 2-3 βδομάδες δεν είχα πάρει ούτε ένα. Μου έκανε τόσο έντυπωση αφού το να παίρνω depon ή να πηγαίνω γι αυτό στο φαρμακείο ήταν τόσο συχνό σαν να πλενω τα δόντια μου ή σαν να πηγαίνω στο φούρνο. Σήμερα όμως πήγα σε ένα σχετικά καινούριο καφέ που άνοιξε στη γειτονιά κ λέω κάτσε να πάρω ένα φραπέ να δω εδώ πως τον κάνουνε ( 2-3 βδομάδες έπαιρνα από αυτούς μόνο espresso). Πήρα λοιπόν κ κατά την διάρκεια που τον έπινα ο πονοκέφαλος επέστρεψε με τέτοια ένταση όπως γινότανε παλιά που πάλι στα depon επέστρεψα. Να μην τα πολυλογω, ο φραπες ήταν η αιτία για τους πονοκεφαλους μου τόσο καιρό. 2-3 βδομάδες που έπαιρνα από το καινούργιο μαγαζί μόνο espresso εξαφανίστηκαν (πιο πριν έπινα από αλλού κάθε ημέρα φραπέ) κ σήμερα που ξανά ήπια φραπέ επέστρεψαν. Οπότε αν κάποιος έχει θέμα με πονοκεφαλους ας δει λίγο κ το θέμα του φραπέ. Όσον αφορά τώρα εμένα δε με χαλάει καθόλου που δεν θα τον ξαναβάλω στο στόμα μου (φραπέ). Το έχω κ σαν στόχο κάποια στιγμή να κόψω ολοκληρωτικά τον καφέ οπότε έτσι θα μου είναι κ πιο εύκολο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ ήξερα ότι ο καφές βοηθάει να περάσει ο πονοκέφαλος.Υπάρχουν και γνωστά παυσίπονα με καφείνη για καλύτερη δράση.Κάτι άλλο θα είναι.Υποθέτω γιατί δεν είμαι γιατρός να ξέρω.
Scroll to top icon