ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2019 | 16:10

Απόφαση

Αποφάσισα λοιπόν μετά από 2μηνες που το σκέφτομαι συνέχεια και κάθε μέρα να του στείλω ένα μήνυμα και να του πω όλα όσα έχω μέσα μου , όλα όσα δεν πρόλαβα γιατί δεν με άφησε καθώς αυτός πήρε την απόφαση να χωρίσουμε και μέσω τηλέφωνου . Πληγώθηκα πάρα πολύ αλλά έτσι είναι η ζωή πρέπει να προχωρήσω μπροστά και ο μόνος τρόπος να το κάνω αυτό είναι να ξεφορτωθώ τις σκέψεις που με βαραίνουν και που μοναδικός αποδέκτης τους είναι εκείνος .. τουλάχιστον θα ξέρει αυτά που ένιωσα και αυτά που πρέπει το τι θα σκεφτεί δικό του θέμα ..ας κλείσει αυτός ο κύκλος όμορφα όπως ξεκίνησε ..
3
 
 
 
 
σχόλια
Εννοείται να το κάνεις και μην μετανιώσεις για ΤΙ ΠΟ ΤΑ.Οντως μετά θα προχωρήσεις την ζωή σου πιο εύκολα και πιο χαλαρά χωρίς βάρος.Καλη συνέχεια και ας τολμάμε να ζούμε την ζωή μας έτσι όπως θέλουμε
Πες τα σε μια φίλη σου, όχι σε αυτόν που σε έδιωξε κ δεν σε άφησε να του πεις τίποτα. Δεν τον ενδιαφέρει και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον κάνεις να νιώσει ανώτερος και εσύ η μικρή κακομοίρα που την πάτησες μαζι του. Κλείσε τον κύκλο μέσα σου και προχώρα. Άσε τις ανούσιες εξομολογήσεις. Πάρε μέσα σου δύναμη και δες τη ζωή με αισιοδοξία, χωρίς αυτόν. Δεν τον έχεις ανάγκη.
Έκανα ακριβώς το ίδιο, τα έβγαλα όλα από μέσα μου. Είπα όσα δεν είχα πει, όσα είχαν μαζευτεί. Είναι απόλυτα λυτρωτικό να ανοίγεις την ψυχή σου χωρίς να προστατεύεις την εικόνα σου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Θα είσαι καλύτερα από εδώ και πέρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon