ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2019 | 19:08

Δεν αισθάνομαι ποθητή

Ότι λέει ο τίτλος. Δεν αισθάνομαι ποθητή, δε με φλερτάρουν κτλ. Το ξέρω ότι δεν είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα του κόσμου αλλά εμένα με ενοχλεί και μου ρίχνει την ψυχολογία. Ποιος δε θέλει να αρέσει? Θέλω κάποιος να μου δείξει ότι με θέλει πολύ και το εννοεί. Βέβαια και εγώ φταίω. Είμαι φουλ ντροπαλή και μου βγαίνει μια αδιαφορία παρόλο που μπορεί να μου αρέσει κάποιος ( ναι, είναι παράλογο το ξέρω). Δεν ξέρω γιατί αποζητώ τόσο την επιβεβαίωση, ρε γαμωτο.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Αν κάποιοι θέλουν σχέση της πλάκας και απλά του κρεβατιού και γενικά ό,τι να ναι, ας ψάξουν σε αυτές τις χαζές εφαρμογές που αναφέρεις. Το θέμα είναι να βρει κανείς άνθρωπο αληθινό που να ταιριάζει, και όχι να τη πέφτει ταυτόχρονα σε πολλές. Και πιστεύω πως κάποιος και κάποια που θέλει κάτι σταθερό με προοπτική και εξέλιξη, δεν θα ψάξει σε αυτές τις εφαρμογές.
Σχολιάζει ο καθένας οτι να ναι απλα για να γράψει κατι. Η κοπελα εξηγεί πως νιώθει κ ο αλλος λεει τα άκυρα απλα για να πει κατι. Απο τις εφαρμογές μπορει να κάτσει κάτι σωστο που να μη το περιμενεις μεχρι κ κατι αισχρό. Δεν τα κραζω αλλα δεν τα επιβραβευω κιολας. Σημασια εχει να μπορούμε να νιώθουμε καλα με τον εαυτο μας η ακόμη καλύτερο να βρεθεί ενας ανθρωπος που θα δει μεσα απο εμας κ θα μας σπρώξει στο να βγει το καλο που έχουμε μεσα μας η να μας φύγουν τα κολλήματα μας με τον τροπο του.τα κάστρα της ψυχης μας πέφτουν οταν νιωσουμε οτι αξιζει να πεσουν. Δεν θελει κόπο θελει τροπο και φυσικα να μην ειναι δήθεν.
Σχολιάζει ο καθένας οτι να ναι απλα για να γράψει κατι. Η κοπελα εξηγεί πως νιώθει κ ο αλλος λεει τα άκυρα απλα για να πει κατι. Απο τις εφαρμογές μπορει να κάτσει κάτι σωστο που να μη το περιμενεις μεχρι κ κατι αισχρό. Πηγή: www.lifo.grΜάλλον εσύ αγαπητή μου γράφεις ό,τι ναι χωρίς να διαβάζεις τους διαλόγους που έχουν προηγηθεί. Το σχόλιό μου αναφερόταν στο μέλος Tsoulakos και όχι στην εξομολογουμένη. Μερικοί πετάγεστε σαν τους μαϊντανούς και παριστάνετε τους έξυπνους.
Καλη χρονια..!! Οτι νιωθεις μεσα σου κ ειναι εντονο βγαίνει κ στους αλλους. Μπορει να εισαι η πιο ωραια μπορει χίλια δυο. Αν όμως δεν βγαίνουν απο μεσα μου και δεν τα πιστεύεις εσυ η ιδια ειναι δυσκολο για τον αλλον. Πιστεψε σ εσενα ποσο μαλλον αν εχεις καλο χαρακτήρα..!! Πες μια φορα μονο οτι θα ειμαι ο εαυτός μου και δες πως θα σε αντιμετωπίσουν και πίστεψε με θα σ αρεσει..! Μια συμβουλη μονο. Να κοιτας να σε θελουν για οτι εισαι και οχι για κατι που θέλουν να σε κανουν να εισαι!
''Είμαι φουλ ντροπαλή και μου βγαίνει μια αδιαφορία παρόλο που μπορεί να μου αρέσει κάποιος ( ναι, είναι παράλογο το ξέρω)'' Πηγή: www.lifo.grΚαι σε μένα συμβαίνει αυτό συχνά χωρίς να το θέλω. Πιστεύω ότι το κάνει η αμηχανία της στιγμής.
Scroll to top icon