ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2019 | 00:13

Bullying στο σπιτι

Καλησπερα σας, χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους. Τους τελευταιους 16 μηνες ειμαι ανεργη και δουλευω περιστασιακα κανοντας ιδιαιτερα μαθηματα. Εχω δυο παιδια κατω των 5 ετων και μεχρι τωρα δουλευε μονο ο αντρας μου. Πριν λιγο καιρο ετυχε και βρηκα δουλεια καθως εχω τελειωσει πολ.μηχανικος σε καλη θεση και ξεκινησα επισημα πριν λιγες μερες. Τα ωραρια ηξερα απο την αρχη οτι θα ειναι λιγο σκληρα αλλα, οι περισσοτεροι θα με καταλαβετε, ενα σπιτι δεν βγαινει απλα με ενα εισοδημα. Περασαμε αρκετα δυσκολα το προηγουμενο διαστημα και πηρα αποφαση οτι οταν μου προταθηκε η δουλεια δεν θα αφηνα την ευκαιρια να παει χαμενη. Θελω να προσφερω στην οικογενεια μου οτι περισσοτερο μπορω και δεν θελω να ξαναζησω την περσινη κατασταση. Οταν λοιπον μου ανακοινωσαν απο την εταιρια την προσληψη μου ξεκινησε και το bullying απο τον αντρα μου του στυλ τι την θες τη δουλεια και μας φτανουν αυτα που βγαζω εγω και τι θαγινει με τα παιδια και και και.....ειναι μονιμα με μουτρα και με ενα διερευνητικο υφος λες κι εγω παω να κανω βολτα τι ωρες που δουλευω.....δεν εχω σκοπο να τα παρατησω....δουλευα για αρκετα χρονια πριν και μετα τα παιδια, γενικα ειμαι αρκετα δραστηριος ανθρωπος και αυτη τη συμπεριφορα του δεν την καταλαβαινω.....εχω κατσει πολλες φορες να του μιλησω αλλα παντα λεει οτι υπερβαλλω ενω ξερω οτι δεν ειναι ετσι. Αυτη η γκρινια με εχει προβληματισει πολυ, δεν την θελω οπως επισης δεν εχω σκοπο να στερηθω ουτε και να στερησω απο τα παιδια μου τιποτα. Δεν ξερω πως πρεπει να κινηθω ωστε να διορθωθει η κατασταση.
4
 
 
 
 
σχόλια
Τι bullying και μαλακίες; Πολύ εύλογες οι απορίες του άντρα σου. Αντί να κάτσεις να τις σκεφτείς σοβαρά και να λύσετε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα όπως των παιδιών εσύ έρχεσαι εδώ και ψάχνεις συμβουλές...Το ότι είσαι δραστήρια δεν έχει να λέει, υπάρχουν τρελές δουλειές που έχει ένα σπίτι και τα παιδιά βεβαίως. Πρακτικά αν το δεις και βγαίνετε μπορείς να κάνεις αυτό που σου λέει.
Μην αφήσεις την δουλειά σου.Ο άντρας σου ίσως επειδή τώρα θα πρέπει να ασχολείται περισσότερο με τα παιδια και το σπιτι, αφού λες ότι το ωράριο σου θα είναι σκληρό, γι;αυτό να γκρινιάζει. Τα παιδιά σου δεν θα τα στερηθείς! Μην σου δημιουργεί τύψεις αυτό και μην τον αφήνεις να σου κάνει ψυχολογικό πολεμο. Πόσες και πόσες μητέρες δουλεύουν!! Η δουλειά δεν μας βοηθάει μόνο για βιοποριστικούς λόγους..Νομίζω -σαν εργαζόμενη το λέω αυτο- πιο μεγάλη κούραση είναι να μένεις στο σπίτι παρά να δουλεύεις. Κυρίως για ψυχολογικούς λόγους..
Αν όντως είναι έτσι, και ο άντρας σου γκρινιάζει επειδή θα πρέπει να βοηθαει στο μεγάλωμα των παιδιών ΣΑΣ και τη φροντίδα του σπιτιού ΣΑΣ, τότε πρέπει να αναρωτηθείς γιατί αποφάσισες να μείνεις και να κάνεις παιδιά με αυτόν τον άντρα. Γιατί ο ίδιος απ'οτι φαίνεται δεν ήθελε γυναίκα, νταντά και καθαρίστρια ήθελε.Ούτε να το σκεφτείς να υποκύψεις στο μπούλονγκ αυτό! Θα το μετανοιώνεις μια ζωή....
Scroll to top icon