ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2019 | 16:10

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΣΧΗΜΟΣ

Τον τελευταιο καιρο ασχολουμαι με τα site γνωριμιων badoo κλπ.αλλα εχω απογοητευτει τελειως.Ειμαι straight αντρας εμφανησιμος οχι μοντελο και απο οτι μου εχουν πει φαινομαι αρκετα αρσενικο οχι γλυκαναλατος.Εχω κανει 2 γνωριμιες απο κοντα για να πω την αληθεια η μια προχωρησε στο ερωτικο και μονο και η αλλη πουθενα.Το θεμα ειναι οτι ειχαν και οι δυο την ιδια καταληξη δηλ.δεν οδηγησε σε σχεση.Στον εξω κοσμο ειχα σχεσεις σαν φυσιολογικος ανθρωπος οχι τρομερα πραγματα αλλα οχι αυτο το πραγμα που συναντησα.Εχω βαλει φωτο μου σε ολα τα site γνωριμιων και οι μονοι που μιλανε ειναι οι gay.Πραγματικα αν ημουν gay θα ειχα πολλες σχεσεις!!!Υποτιθεται υπαρχουν γυναικες που θελουν σοβαρη σχεση ή τουλαχιστον γνωριμια και μολις δουν την φωτο μου δεν μου ξαναμιλανε.Πραγματικα αυτο εχει κλονισει την αυτοπεποιθηση μου.Μηπως ειμαι τοσο τρομερα ασχημος και δεν το ξερω?
10
 
 
 
 
σχόλια
Εφόσον τα πηγαίνεις καλά στην "πραγματική ζωή" γιατί μπήκες στον κόπο για κάτι τέτοιο ? Οκ δεν είναι αυτό το θέμα. Αλλά μην αφήνεις να σε επηρεάσει ένα σαϊτ, σκέψου ότι κανονικά έχεις επιτυχίες. Επίσης η ομορφιά είναι κάτι πολύ υποκειμενικό, για κάποια ας πούμε μπορεί να μην είσαι ελκυστικός αλλά για κάποια άλλη να είσαι πάρα πολύ. Κοίτα να τα βρεις με τον εαυτό σου και μην περιμένεις την επιβεβαίωση κανενός .
Κοίταξε, όσο ρηχό και να φαίνεται το online dating, από το προφίλ κάποιου μπορείς να πεις πολλά για την προσωπικότητά του. Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση, αλλά και ο τρόπος που βγαίνεις στις φωτογραφίες, το τι εκπέμπεις, το γενικό στυλ. Για παράδειγμα, εάν έχεις μόνο selfies στο καθρέφτη του μπάνιου σου, μην περιμένεις να σου μιλήσει καμία. Βάλε φωτογραφίες που εκφράζουν την προσώπικότητά σου και τυχόν ενδιαφέροντα που έχεις. Επίσης, πειρματίσου και με άλλα apps. Σε όσα περισσότερα είσαι, τόσο αυξάνεις και τις πιθανότητες να βρεις ενεργούς χρήστες. Έχω υπόψη άλλες εφαρμογές που δίνουν τη δυνατότητα να μοιράζεσαι πχ. μουσικές που ακούς, ή να απαντήσεις σε ερωτήσεις και να γράψεις κάποια πράγματα για σένα. Θέλω να πω ότι όσο άσχημος ή ωραίος είσαι, σίγουρα δεν είσαι μόνο αυτό, και οι γυναίκες τα κοιτάμε όλα. :)
Αν ησουν τρομερα ασχημος δεν θα ειχες κανει σχεσεις στον εξω κοσμο. Απλα οταν η αλλη δεν μπορει να δει την κορμοστασια σου, το περπατημα σου, την φωνη σου και τις χειρονομιες σου θα κρινει μονο απο τις φωτογραφιες. Εκει για να αρεσεις πρεπει να εισαι πολυ ομορφος και να εχεις και γυμνασμενο σωμα και μεγαλο μοριο(εμπαινα badoo παλια για πλακα και πριν κλεισουμε συναντηση απαιτουσαν φωτογραφια σωματος και μοριου, αλλα τις περισσοτερες τις εστηνα και δεν πηγαινα στα ραντεβου εξαιρουμενων βεβαια των πιο ομορφων)
Δες πόσες γυναίκες χρησιμοποιούν τα εν λόγω μέσα ενεργά. Αν είναι ελάχιστες, λογικό είναι να πέφτεις σε γκει. Πριν χρόνια ένα δικό μου άτομο είχε φτιάξει λογαριασμό στο badoo και έπαθε το ίδιο. Μεταξύ μας ομορφόπαιδο είναι και το παράτησε.
Μήπως δεν φταίει η φώτο και έχεις απλά αδιάφορη προσωπικότητα; Μήπως γίνεσαι εγωκεντρικός στην επικοινωνία και σε βαριέται η άλλη; Και στην τελική βγες έξω και φλέρταρε. Λες κι αυτές που είναι στο badoo κλπ επρόκειτο για κουκλάρες. Τζάμπα χαλιέσαι φίλε. Χαμένος χρόνος είναι αυτές οι εφαρμογές.
Οι γκευ, ως ανδρες που ειναι και αυτοι, εχουν πολυ πιο χαμηλα στανταρ και δεν κολανε στο να κανουν one night stand με καποιον μετριας εμφανισης. Αυτο δεν λεει τιποτα περα απο το οτι οι γυναικες εχουν πιο ψηλα τα στανταρ οσο αφορα ποιον θεωρουν ασχημο η ομροφο αντιστοιχα.
Τελείως λάθος.Αντίθετα οι γκέι έχουν καλύτερη σχέση με τον καθρέφτη τους από οτι οι γυναίκες.Και ακόμα και για one night stand είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα δεν ψάχνεις μέσω app κάποιον που δεν σε ελκύει εμφανισιακά.Αλλά κοιτάς μόνο ωραίους.Και εφόσον ο εξομολογούμενος δεν χρησιμοποιεί γκέι date app τότε για να του την πέφτουν οι γκέι μετράει περισσότερο από οτι νομίζει σε εμφάνιση.
Scroll to top icon