ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.1.2019 | 01:43

Φοβαμαι..

Εκανα πολυ καιρο να βρω σε γραφειο δουλεια στο αντικειμενο μου.. Μου παν οτι ειναι καλο το γραφειο. Με συστησε συγγενης. Αλλα εγω νιωθω μλακας γιατι εκλεισα κ 3ο μηνα απληρωτη με τιμολογιο που εχει κοπει ηδη, γιατι επρεπε λεει πριν το τελος του ετους..Μου χρωστανε λεφτα 3μηνων..Θα πρεπει να πληρωσω κ φπα τελος του μηνα γι αυτο... Κ χαλαω απο τα ετοιμα.. Κ αγχωνομαι.. Ολοι γυρω μου λενε οτι θα πληρωθω.. Μεχρι τωρα ηταν οκ με πληρωμες.. Δε τους ρωταω ευθεως ευκολα γιατι με κοιτανε σα χανοι. Το τρεναρουν με αλλες ημερομηνιες συνεχεια..Συναδελφος μου ειπε σε 1βδομ..
6
 
 
 
 
σχόλια
Διεκδίκησε ο,τι αξίζεις. Μην μιλάς με υπαλλήλους για πληρωμές αλλά κατευθείαν σε εργοδότες. Μην συμβιβάζεσαι στο γεγονός ότι είναι εργασία πάνω στο αντικείμενο σου. Κανείς δεν σου είπε ότι είναι εθελοντική . Άρχισε να ψάχνεις αλλού , ζητά τα δεδουλευμενα σου και φυγε. Όσο τους προστατεύουμε τόσο βρίσκουν πατήματα.
Αμα είναι να τρως απ'τα έτοιμα, καλύτερα να κάθεσαι σπίτι. Απορω που έκατσες και 3 μήνες! Έτσι κάποιοι άσχετοι το παίζουν επιχειρηματίες, με κοροϊδα σαν κι εσένα.
Το έχω πάθει πολλές μα πάρα πολλές φορές. Επί χρόνια πολλά. Αυτό που με εξόργιζε πιο πολύ είναι ότι αν καθυστερούσα να πληρώσω το ΦΠΑ μία μέρα έτρωγα και πρόστιμο. Εγώ ρώταγα αλλά η απάντηση ήταν αν σου αρέσει. Τέλειωσα το Πολυτεχνείο και μεταπτυχιακό για να ακούω αυτό το πράγμα. Και ο εργοδότης να έρχεται και να μας λέει με ύφος για το καινούριο του σκάφος. Ουστ αλήτη.Ευτυχώς που τα μάζεψα και έφυγα από αυτή τη χώρα που επιτρέπονται τέτοια αίσχη και βρήκα την αξιοπρέπειά μου και το χαμόγελό μου πάλι. Και αν γυρίσω, ποτέ ξανά σε μικρά γραφεία, εταιριούλες κλπ. Σε σοβαρούς εργοδότες μόνο.
Αυτό είναι το θέμα. Ότι αυτή η χώρα τα επιτρέπει όλα αυτά και μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι μέχρι εκεί αξίζουμε. Από άποψη εργασιακών δικαιωμάτων έκανες πάρα πολύ καλά που έφυγες.
Με πονάει πολύ πολλές φορές γιατί μου λείπουν πολλά πράγματα. Αλλά το να σε κοροϊδεύουν είναι άθλιο πράγμα. Εγώ κατέληξα δυστυχώς να με πάνε στο νοσοκομείο γιατί έπαθα κάτι σαν κρίση και ξαφνικά δεν μπορούσα να αναπνεύσω από την πίεση. Και τότε 3 λογαριασμούς και ένα σούπερ μάρκετ είχα όλα κι όλα. Υποθέτω και ο/η εξ δεν θα έχει τόσες υποχρεώσεις για να τα ανέχεται αυτά.Εδώ όμως έτυχε και έφτιαξα οικογένεια και τώρα φοβάμαι να πάω έναν άνθρωπο (Έλληνας του εξωτερικού) και κυρίως 2 παιδάκια κάτω και να έρθω αντιμέτωπη με τέτοιες νοοτροπίες. Είναι άλλες οι ευθύνες. Τρέμω στην ιδέα! Αν μου ξανατύχαινε περίπτωση σαν της εξομολόγησης τώρα πια δεν ξέρω πόσο ακραία θα αντιδρούσα!
Scroll to top icon