ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2019 | 22:50

Σωματικός πόνος

Πονάω από πόνους περιόδου εδω και ώρες. Ρεαλιστικά ο πόνος είναι μέτριος, πήρα παυσίπονα αλλα παλι ο πονος εξακολουθεί. Έχω αγανακτήσει σε σημείο να καταριέμαι ότι κινείτε και την φύση και το σύμπαν. Γιατίιιι? Γιατί πρέπει να το ζούμε οι γυναίκες αυτό κάθε μήνα? Είναι τόσο άδικοοο .
4
 
 
 
 
σχόλια
Η εννοια της δικαιοσυνης ειναι ανθρωπινη και οχι της φυσης. Αλλα αν θες να το δεις ετσι απλα σκεψου τι αλλα θετικα πιθανως εχεις ως ανταλλαγμα επειδη εισαι γυναικα και οχι ανδρας.
Έτσι είναι κοπέλα μμ ..όλες το ίδιο περνάμε..απλά να ντύνεσαι καλά πριν την περίοδο σου και να τρως υγιεινά.. απέφευγε αλάτι ζάχαρη κρέατα κτλπ! Σου συνιστώ να πάρεις μαγνήσιο με συμβουλή του γιατρού σου φυσικά..εμενα με βοήθησε αρκετά!!!σκέψου και κοπέλες σε χειρότερη θέση από σένα που ίσως δεν έχουν καν πρόσβαση σε φάρμακα κι πόσο μάλλον τα παλιά χρόνια τι περνούσαν οι καημένες κι ειχαν πρόβλημα που κανονικά χρειαζόταν κι χειρουργείο..αλλά άλλες εποχές τότε! Προσπάθησε να μην μεγαλώνεις το πρόβλημαα... ξέρω είναι δύσκολο.. εγώ γενικά αγχώνομαι μια βδομάδα πριν τη περίοδο νιώθω δυσφορία γιατί σκεφτόμαι ακόμα και μήπως πονέσω έστω κι λίγο..δεν αντέχω τον πόνο!! Κάποιες φορές επίσης με βοηθάει να πίνω ένα τσάι με τζίντζερ κανέλα λίγο γαρύφαλλο αν θέλεις κι μέλι κι μου μαλακώνει τον πόνο κι κάποιες φορές τον εξαφάνιζει κιόλας!
Scroll to top icon