ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2019 | 23:48

Μας τελείωσαν τα προβλήματα και γεμίσαμε έρωτες..

Γράφω..σβηνω..για εκείνον.. Σκέφτομαι,νοσταλγώ,μελαγχολω..συνερχομαι με τη βοηθεια τής λογικής. Αλλιώς δεν ισορροπειται η κατάσταση. Αλλά, διαολε,δεν ήθελα τη λογική. Ήθελα να με απορροφήσει το συναίσθημα και να μη χρειαστεί να στηριχτω στο μαθηματικό τύπο τού πραγματος : αν ηταν ερωτευμένος αληθινά - θα ήταν εδώ / δεν είναι, αρα δεν ήταν. Και,όπως γίνεται συνήθως,δεν πληγώνει το αποτέλεσμα, αλλά η προσδοκία που είχες για αυτό.
6
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να μην είναι εκεί γιατί όσο ήταν κάποιος να είδε ότι δεν ήταν αμοιβαίο και κουρελιαζόταν. Οι εξισώσεις πρέπει να λαμβάνουν και την δική μας συμπεριφορα στα υπόψιν και δεν το λέω για σένα εξ αλλά για όλα το λιγότερο κακομαθημένα άτομα που ζητάνε αποδείξεις και δεν ξέρουν να φέρονται.
Μπορεί να μήν είναι εκεί γιατί σε έβλεπε να παλεύεις μεταξύ της λογικής και του συναισθήματος. Καμιά φορά πρέπει απομακρυνθούμε για να αφήσουμε τον άλλο να επιλέξει τι θέλει
Πόσο ταυτίζομαι μαζί σου, να ήξερες! Όμως δυστυχώς ο μαθηματικός τύπος δεν κάνει λάθος! Όποιος μας θέλει βρίσκει τρόπο να είναι δίπλα μας!!! Το γράφω για να το ακούσω εγώ περισσότερο!
Scroll to top icon