ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2019 | 11:36

Στεναχώρια

Είμαι πολύ στεναχωρημενη βρε παιδιά. Είμαστε 10 χρόνια μαζί και τον τελευταίο ένα χρόνο όλο γκρινιάζει πως δεν κάνουμε σεξ όλο το βράδυ. Δεν αντέχω βρε παιδιά, αναρωτιέμαι τι λάθος κάνω. Μόνο εγώ δουλεύω, είμαι πάντα λιώμα, δεν έχω βοήθεια από κανένα, κάνουμε σεξ κάθε μέρα πολλές φορές και 2 φορές την ημέρα και το παράπονο του είναι πως δεν είμαστε σαν τις τσόντες. Ε κάπου ήμαρτον. Όταν από τις 7 είμαι στο πόδι, δουλειά σπίτι, μαγείρεμα, σεξ, ύπνος το παιδί ε κάπου το σώμα μου τα παίζει. Εγώ είμαι η παράλογη η αυτού του έχει γίνει εμμονή?
9
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις δικαίωμα να κάνεις σεξ όταν το θέλεις. Συζήτησέ το μαζί του και ξεκαθάρισέ του το. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να πεις τον πόνο σου, πως μπορούμε όμως πραγματικά να βοηθήσουμε; Όταν κάτι όμορφο όπως το σεξ γίνεται μαρτύριο, θεωρώ πως είναι η ώρα να επαναπροσδιοριστεί η σχέση.
Θεωρεί πως είμαι πολύ εγωίστρια, πως δεν σκέφτομαι κανέναν άλλο εκτος από τον εαυτό μου. Το τι έχω ακούσει τον τελευταίο 1 χρόνο δεν λέγεται. Εγώ απλά υπάρχω, δεν ζω. Θεωρεί πως η ευθύνη για αυτή την κατάσταση είναι αποκλειστικά και μόνο δικιά μου.
Ε λοιπόν κάνει λάθος.Σε τελική ανάλυση πες του : Αν θες να ήμαστε όπως στις τσόντες, μια είναι η λύση να κάνεις πρώτα όλες τις δουλειές του σπιτιού και να προσέχεις το παιδί. Στυλ master slave.Αφου δεν σε παίρνει στα σοβαρά τρολαρε τον του αξίζει.Πες του ότι η νοικοκυροσύνη στον άντρα σε φτιάχνει, άρα εκείνος φταίει για όλα.Στη παιδιάστικη συμπεριφορά ή τον παρατάς ή του απαντάς με ίδια συμπεριφορά.Δοκιμασε το θα βρεις την ησυχία σου.
Μπα μάλλον το αντίθετο θα συμβεί. Είναι γενικά πολύ χειριστικος. Σκέψου σήμερα δεν μου μιλάει καν, δεν ασχηθηκε ούτε λεπτό με το παιδί, και από το πρωί παίζει μια στον υπολογιστή μια στο κινητό. Ότι και να του πω προσβάλλεται, και με κράζει ότι άλλες γυναίκες παρακαλάβε τους άντρες τους και εμένα με κυνηγάει
Σου έχει πάρει τον αέρα γιατί ξέρει ότι παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λέει και στενοχωριέσαι.Κρατα του κι εσύ μούτρα μέχρι να λυγίσει.Θα πάθει την πλάκα του . Σταματά να του κάνεις τα χατίρια. Κοίτα εσύ να είσαι καλά.Μη κωλωνεις. Μάγισσα Κίρκη μεταμόρφωσε το γουρούνι σε άντρα.Απαράδεκτος που δεν ασχολείται με το παιδί πάντως.Καμμια δικαιολογία.
Πρέπει να δουλέψει και αυτός.Αν δεν γίνεται άμεσα χωστον να ασχοληθεί με τις δουλειές του σπιτιού να σε βοηθάει και με το παιδί.Εξαλλου ειναι και δικό του. Μετά δεν θα έχει καιρό για ξύσιμο και τσόντες.Όσοι δεν κάνουν τίποτα δεν καταλαβαίνουν τι πάει να πει κούραση ,μόνο ξέρουν να απαιτούν.
Scroll to top icon