ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2019 | 23:11

Άτιτλο

Κάθε βράδυ,πεθαίνω στα χαρακώματα από βλήματα περιφρόνησης και απαξίωσης.Ο εχθρός είναι υπεράριθμος και αδυσώπητος.Δεν δείχνει οίκτο και τα πυρομαχικά του είναι ανεξίτηλα.Κάθε πρωί ανασταίνομαι σε μια προσπάθεια ανασύνταξης φορτώνοντας τους γεμιστήρες της οργής,μα όταν φτάνει το σούρουπο πάλι ανυπεράσπιστος παθαίνω.Και πεθαίνω πάντοτε μόνος γιατί οι στρατιώτες μου συμμάχησαν με τις ανώτερες δυνάμεις.
4
 
 
 
 
σχόλια
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς! Κάποια στιγμή θα βγεις από το τέλμα. Μην παραιτεισαι. Δεν μπορεί να είναι όλοι εναντίον σου. Κάποιοι θα είναι μαζί σου δες γύρω σου.
Όμορφα τα έθεσες...Προσπάθησε όμως αύριο να ξυπνήσεις με μια διαφορετική και πιο γεμάτη διάθεση...Τότε θα δεις πως έστω για πρώτη φορά το σούρουπο δεν θα σε βρει ανυπεράσπιστο και ο εχθρός θα αρχίσει να ανησυχεί για αυτή την αλλαγή...Δεν είσαι μόνος... Έχεις και εσύ άλλες ανώτερες δυνάμεις δίπλα σου,απλά δεν τις έχεις δει ακόμη...Η δύναμη κρύβεται μέσα σου! Επέτρεψε της να βγει στην επιφάνεια!
Scroll to top icon