ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2019 | 10:18

ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ

Και πες ρε φίλε δεν έτυχε..Είχα υψηλά στάνταρ, περίμενα τον πρίγκιπα με το λευκό άλογο..πέρασε ο καιρός και τωρα στα 25 ήρθε η ώρα ρε αδερφέ....Αισθάνομαι καλα με το σώμα μου, ξέρω τι θέλω, τι κάνω...και τώρα τι? Γιατι πρέπει να φοβάμαι οτι θα με αφήσει στα κρύα του λουτρου μόλις μάθει οτι ειμαι παρθένα και εγώ να στεναχωρηθώ τζαμπα. Και δεν φταιει και κανένας (στο μυαλο μου φταιω εγω).Γιατί είναι πολλοί που λένε δεν ξαναπάω με παρθένα, λες και είναι καμία ίωση και θα κολλήσουν.Αυτά. Γεια
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν σε αφήσει στα κρύα του λουτρού γι'αυτό, πάει να πει ότι δεν αξίζει. Κι αν στεναχωρηθείς, θα σου περάσει. Είτε παρθένα, είτε όχι, η χυλοπιτα πονάει, αλλά εν τέλει χωνεύεται.
Οταν κάτι είναι καλό, δεν θα αναρωτιέσαι και δεν θα αγχώνεσαι για το πόσο έμπειρη είσαι σε ιδιαίτερο βαθμό. Θα κυλάνε όλα ομαλά.Τώρα αν νιώθεις ότι πρέπει ν' απολογηθείς είναι άλλο ζήτημα. Όποιος ενδιαφέρεται για σένα δεν θα κολλήσει αν έχεις πάει με κανέναν ή με δέκα. Τον νοιάζει που είσαι μαζί του και νιώθει τυχερός γι' αυτό.Υ.Γ. Να μην έχεις ποτέ απολογητική στάση. Δεν σου κάνει κανείς χάρη. Είτε σε γουστάρουν επαρκώς είτε ήθελαν σεξακι (μ' οποια κάτσει) και σκέφτονται ότι εσύ θες δέσμευση. Είναι ευαίσθητοι απλώς.
Είναι σημάδι ότι πολύ απλά δεν είναι αυτός για σένα.Οκ, στενάχωρο, σε νοιωθω, αλλά δε μπορείς να κάνεις αλλιώς.Είναι το ίδιο με τον να ανησυχείς αν ο άλλος/η θα του αρέσει το σώμα σου, το στήθος σου,η φωνή σου, το πέος σου, τις τρίχες σου κλπΕγώ πρόσφατα ανακάλυψα ότι πιθανότατα η κοπέλα που μου αρέσει είναι παρθένα. Οκ,εμένα μου αρέσει η δεσποινης. Τι να κάνουμε, λολ..Στο μόνο που θα σταθώ είναι το ότι ειναι καλό να έχεις στάνταρ, εφόσον όμως είναι ρεαλιστικά.Καλή τύχη!
Σιγά καλέ...Υπάρχουν πολλοί που βαριουνται να ασχοληθούν. Υπάρχουν και πολλοί που πετάνε τη σκούφια τους. Χαλάρωσε και μην το πολύ σκέφτεσαι. Το έχεις κάνει βουνό στο μυαλό σου. Ενω δεν θα έπρεπε καν να σε απασχολεί.
Scroll to top icon