ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2019 | 13:09

Σωστά;;;

Όταν θέλεις να βρεις χρόνο για κάποιον, τον βρίσκεις, γιατί πολύ απλά η επιθυμία είναι η μεγαλύτερη δύναμη.....
9
 
 
 
 
σχόλια
Λάθος. Η επιθυμία δεν είναι η μεγαλύτερη δύναμη. Αν θέλουμε να λεγόμαστε ώριμοι άνθρωποι, έχουμε υποχρέωση στον εαυτό μας, να φέρουμε σε ισορροπία τα "θέλω" και τα "πρέπει" μας. Εκτός κι αν είμαστε 10 χρόνων και πετάμε χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα, οπότε αμόλα καλούμπα και καλή Σαρακοστή. (Καταιγιδα...)
Υπάρχουν πολλοί παράμετροι, λοιπόν. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολυσυνθετες και δεν χωράνε όλα σε ένα σύνθημα που κάποιος το έγραψε στον τοίχο με μπογιά.Καλά τα τσιτάτα, για πασατέμπο, αλλά δεν χορταίνουν, δεν αρκούν, δεν φτάνουν.
σωστό ναι, δεν μπορείς να περιγράψεις όλες τις διαστάσεις μιας σχέσης με 5 λέξεις. Αλλα ισχύει σε γενικές γραμμές οτι αν κάτι σε ενδιαφέρει βρίσκεις σχρόνο για αυτό.Το λεει και ο σοφός λαός μας με παροιμία. "όποιος βαριέται να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει". Αν κάτι δεν σου αρέσει δεν σε γεμίζει τότε δεν ξεκλέβεις χρόνο γι αυτό, είτε είναι σχέση είτε δουλειά είτε χόμπι.Κάτι τέτοιες παροιμίες δεν είναι οτι περιγράφουν όλες τις διαστάσεις μιας κατάστασης ( αν θες την λές σχέση) στο μυαλό μου πιο πολύ είναι κάτι σαν μια στατιστική, μια βαριά απόσταξη κάποια συμπεριφοράς μέσα στο βάθος του χρόνου.Έτσι κι αλλιώς όλα τα νομίσματα έχουν δύο όψεις,χωρίς να αναιρεί η μία την άλλη, σωστά; (τουλ. το 2€ που κρατάω για να πληρώσω τον καφέ μου έτσι είναι φτιαγμένο.)
Scroll to top icon