ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2019 | 23:33

Θέλω να βρω την ευτυχία

Αυτό..Να χαμογελάσω ξανά
9
 
 
 
 
σχόλια
Η ευτυχία είναι κάτι που μπορούμε να δημιουργήσουμε μέσα μας. Και άπαξ το κάνουμε αυτό μπορούμε να την έχουμε ανεξάρτητα τις συνθήκες.Σκέψου το εξής: κάποιος μπορεί να έχει τα πάντα αλλά δεν είναι χαρούμενος. Άλλος μπορεί να είναι με ακρωτηριασμένο χέρι αλλά είναι χαρούμενος.Έχει να κάνει λοιπόν με την εσωτερική γαλήνη και ειρήνη του νου.Αυτό μπορεί να επέλθει με διαλογισμό και αλλαγή του τρόπου σκέψης. Δεν είναι εύκολο.Αλλά ξεκινά από το βασικό.Αγαπάς τον εαυτό σου. Αυτό θα πρέπει να είναι ο κινητήριος μοχλός.Θέλεις να είσαι χαρούμενη/ος. Σκέψου τι θα σου έφερνε χαρά και τη ευχαρίστηση και διαλέγεις. Θυμήσου όμως..η ευχαρίστηση δεν είναι απαραίτητα όλη την ώρα. Η εσωτερική χαρά όμως ναι!Καλή τύχη και εύχομαι να βρεις τη χαρά!:)
Ξεκίνα απο τα μικρά πράγματα να νιώθεις ευτυχία και να χαμογελάς...Και σιγά σιγά όλα θα φτιάξουν ξανά,θα το δεις...Υπάρχουν και μες την καθημερινότητά σου λόγοι που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και να νιώσεις όμορφα ξανά... Απλά εντόπισε τους!Δώσε σημασία και στα πιο απλά για άλλους πράγματα... Εκεί κρύβονται και οι πιο όμορφοι λόγοι που μας κάνουν να χαμογελάμε τις περισσότερες φορές...Να εκτιμάμε έστω και τα λίγα που έχουμε δίπλα μας και γύρω μας... Σου ευχόμαι να έχεις μια όμορφη ημέρα απο την πρώτη στιγμή που θα ανοίξεις τα μάτια σου! : -)
Θα την χτίσεις. Δε θα τη βρείς...Και κάθε φορά που θα προσπαθείς γι'αυτήν, ενάντια σε όλα αυτά που σε ρίχνουν και σε πονούν, εσύ θα νιώθεις πιο δυνατός/ή.
Θα απαντησω με κλισε καθως δε γνωριζω γιατι ακριβως το λες κι εσυ για να βοηθησουμε. Αυτα με βοηθουν προσωπικαΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι μονιμο. Ουτε η λυπη ουτε η χαρα.Η ζωη δεν ειναι μια ευθεια γραμμη. Εχει τα ωραια της μα εχει και τα ασχημα της.Η μονη μας επιλογη; Να την αποδεχτουμε και να κολυμπησουμε μαζι της.Ολα θα πανε καλα στο τελος, κι αν δεν πανε δεν ηρθε το τελος!:)
Scroll to top icon