ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2019 | 21:53

Τιντερ ντειτ

Λοιπον μεσα στα χριστουγεννα ειχα περασει μια φαση μετα απο μια απορριψη που μου κοστισε λιγο και ηθελα να χαζολογισω ας πουμε οποτε κατεβασα την εφαρμογη, σε καποια φαση εκανα ματς με ενα παιδι μιλουσαμε λιγο, ανταλλαξαμε ινστα κ μ προτεινε να βρεθουμε αλλα, λογω εορτων εγω βρισκόμουν εκτος αλλα γενικα επειδη δεν το ειχα ξανακανει το φοβομουν κ λιγο. Του λεω με τα πολλα οτι θα το κανονίσουμε μολις επιστρεψω. Εγω παρολαυτα δεν επικοινωνησα μαζι του γιατι δεν ημουν σε φαση κ γενικα δεν ειχα διαθεση. Πριν 2 εβδομαδες λοιπον μου απανταει σε ενα στορυ μου κ ετσι ξεκιναμε να μιλαμε παλι, μου προτεινει ξανα να βγουμε κ λεω αντε ας το παρω το ρισκο. Βγαινουμε χαλαρα, μιλουσαμε για διαφορα θεματα με τα πολλα παμε μια βολτα κ με φιλαει μαρεσε οποτε το συνεχισα. Στη συνεχεια πηγαμε μια βολτα με το αυτοκινητο κ οκ εκει αρχισε λιγο κατι χουφτωματα κτλ (εγω να σημειωθει ειμαι πρωταρα, αν κ λιγο "μεγαλη" ) δεν το προχωρησε σε ακραιο σημειο κ γι αυτο δεν το εκοψα. Περνανε 1-2 μερες και κανονιζουμε να παω σπιτι του (το ξερω εδωσα πολυ θαρρος κ γενικα δεν ειμαι τετοια κοπελα αλλα δεν ξερω,ηθελα να το τολμησω).Παω, καθομαστε στην αρχη μιλαμε λιγο μετα ξεκιναει παλι χουφτωματα κ λιγο πιο εντονα πραγματα εγω δεν ενιωθα το παραμικρο, δεν ξερω αν εφταιγε ο τροπος του ή αν φταιει που δεν εχω εμπειρια δεν ξερω καν γιατι δεν το εκοψα (δεν προχωρησαμε εντελως γιατι ευτυχως, ηταν οι μερες μου) παρολαυτα οταν τελειωσε η φαση, ενιωθα απαισια. Ενιωσα ασχημα με εμενα που δεν το εκοψα κ το συνεχισα για ν ευχαριστηθει εκεινος γτ ειχε αναψει φουλ. Ενιωσα φτηνη, δεν τον κατηγορω γιατι ξερω οτι εδωσα δικαιωματα κ μια λαθος εικονα και δεν τον σταματησα. Το θεμα τωρα ειναι οτι μου στελνει να βρεθουμε κ εγω δεν ξερω τι να κανω γτ απο την μια μ αρεσει απο την αλλη θελω να τον γνωρισω κ εκτος αυτου δεν ξερω κατα ποσο μπορω να προχωρησω με ενα ατομο που δεν νιωθω το παραμικρο για εκεινον.Σκεφτηκα να βρεθουμε να του κανω μια κουβεντα και αναλογως πραττω, αλλα νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι θελει μονο σεξ, αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι να διαλεξει να το συνεχισει με μια πρωταρα. Το ηξερε γτ μου πετουσε διαφορα υπονοουμενα κ εγω ηθελα να ξεκαθαρισω εξ αρχης την θεση μου.Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου? Και βασικα τι πιστευετε με ώθησε στο να το συνεχισω ηταν λετε περιέργεια? Δεν εχω ιδεα αληθεια.Συγγνωμη για το τεραστιο κειμενο κ ευχαριστω εκ των προτερων οσους το διαβασουν κ απαντησουν!
11
 
 
 
 
σχόλια
Το θεμα τωρα ειναι οτι μου στελνει να βρεθουμε κ εγω δεν ξερω τι να κανω γτ απο την μια μ αρεσει απο την αλλη θελω να τον γνωρισω κ εκτος αυτου δεν ξερω κατα ποσο μπορω να προχωρησω με ενα ατομο που δεν νιωθω το παραμικρο για εκεινον. Πηγή: www.lifo.grΚάπως οξύμωρα τα παρουσιάζεις. Από τη μία λες ότι θέλεις να τον γνωρίσεις και από την άλλη δεν νιώθεις το παραμικρό για εκείνον. Εσύ τι θέλεις; Θέλεις απλά μια ξεπέτα με συγχωρείς κιόλας ρωτάω φιλικά. Θέλεις να γνωρίσεις κάποιον με σκοπό κάποια σχέση; Θέλετε μόνο κάτι για να ανάψετε; Επειδή είσαι όμως και πρωτάρα που λες, να σκεφτείς πολύ καλά τη πρώτη σου φορά. Αν είσαι ευαίσθητη και συναισθηματική και δρας με το συναίσθημα καλώς. Αν σου βγαίνει αυθόρμητα κάνε αυτό που νιώθεις. Ο τύπος όμως δεν μου φαίνεται για σοβαρός. Ο καθένας έχει διαφορετική προσωπικότητα.
Μα αφου δεν εχουμε κατσει λιγο ηρεμα να μιλησουμε να τον γνωρισω κτλ περα απο την πρωτη φορα πως να δω αν ταιριαζω μαζι του ή αν μου βγαζει κατι, συν οτι εγω κ τις δυο φορες ημουν γενικα κομπλαρισμενη γτ η ολη φαση ηταν πρωτογνωρη για μενα. Εγω προσωσπικα θα ηθελα κατι σοβαρο ειδικα αν ειναι να προχωρησω . Η αληθεια ειναι οτι κ εμενα δε μου φαινεται σοβαρος απλα ειχα σκεφτει μηπως του το κουβεντιαζα να του πω πως νιωθω κτλ δεν ξερω αν θα βγει καπου βεβαια. Ειμαι αρκετα συναισθηματικος τυπος κ γι αυτο θελω κ εγω να προσεξω για την πρωτη μου φορα. Γενικα πιστευω ειμαστε σε διαφορετικη φαση ισως αν κ εγω ημουν πιο προχωρημενη να μην το σκεφτομουν ετσι, αλλα με τα δεδομενα μου τωρα το κοβω δυσκολο να προχωραει
Καλή μου, τη καρδιά μας δεν την έχουμε για πέταμα. Ο τύπος είναι γελοίος μη πω λ@λ@κας που δεν μου αρέσει να βρίζω κιόλας που αρχίζει τα χουφτώματα. Στη θέση σου θα έδινα σφαλιαρίδι ως καρατερίστας. χαχαΜη βιάζεσαι υπάρχουν και καλά παιδιά που σέβονται.
Ναι εννοειται το ξερω αυτο, και δεν βιαζομαι κανω ηδη 6 χρονια υπομονη γι αυτο το ζητημα γιατι θελω να γινει οπως πρεπει κ με αυτον που πρεπει ή εστω να μου βγει αυθορμητα. Οσο για τα χουφτωματα ναι μεν ας το πουμε τραγικο, απο την αλλη εφοσον κ εγω δεν αντιστάθηκα η δεν το σταματησα δεν μπορω να τον κατηγορήσω τελειως. Σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας, το εκτιμω πολυ !
Εχετε δικιο και οι δυο σας! Τελικα ειναι τραγικος χαχ ενταξει κ εγω εκει που τον βρηκα τι περιμενα, οτι θα εβρισκα παιδι για σχεση; Απλα για καποιο λογο το ειδα πιο ρομαντικα.
εγώ λέω να ξεκολλήσεις λίγο το μυαλό σου και να σκεφτείς λίγο ώριμα. Προφανώς του αρέσεις όπως είσαι τι σχέση έχει αν είσαι πρωτάρα. Επίσης απο που προκύπτει οτι είσαι φτηνή, δηλαδή όταν κάνουμε κατι με κάποιον που μας αρέσει είμαστε φτηνοί; Δηλαδή όλοι οι άνθρωποι που αληλογουσταρονται και κάνουν σεξ ή οτιδήποτε είναι φτηνοί;; wtf??Το οτι θέλει μόνο σεξ πως το ξέρουμε; Στο έχει πει; Που το βασίζεις;Τώρα Αν το πρόβλημα σου είναι οτι δεν σου αρέσει, απλά ξέκοψε το γιατί αυτός νομίζει άλλα.
Ειπα απλα πως ενιωσα εγω, γιατι στην ουσια δεν μαρεσε οτι εγινε οπως εγινε, δεν ημουν καν στο μουντ και απλα το συνεχισα επειδη τον ειδα φτιαγμενο κ δεν ηθελα να του την σπασω. Δεν ειπα οτι οσοι το κανουν κ αλληλογουσταρονται ειναι φτηνοι αν ειναι δυνατον! Το βασιζω στο οσες φορες βρεθηκαμε ειπαμε δυο κουβεντες κ μετα μου "όρμησε". Δεν ξερω αν ηταν επειδη του αρεσω τοσο αλλα σιγουρα δε μου δειχνει οτι θελει να με γνωρισει σαν ανθρωπο.
Αφού δεν ήθελες δεν έπρεπε να το συνεχίσεις.-Το οτι σου ορμάει απο μόνο του δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θέλει μόνο σεξ, απο τι στιγμή που έχει σπάσει ο πάγος, έχει γίνει κάτι μεταξύ σας, δηλαδή του έχεις ανάψει πράσινο φως οτι σου αρέσει κι εσένα. Δείχνει πάθος.Το οτι δεν δείχνει να θέλει να σε γνωρίσει σαν άνθρωπο μπορεί να δείχνει τις προθέσεις του. Πριν δεν μιλάτε οκ, μετά το φάσωμα τπτ; Με μηνύματα, μιλάτε;Στην τελική μπορείς να του κάνεις ευθέως συζήτηση. Πες του την επόμενη φορά που θα βρεθείτε, το μεταξύ μας πως το βλέπεις;Εγω θελω να σε γνωρίσω δεν με ενδιαφέρει το ωμό σεξ.Αν πιστεύεις οτι θα σε παραμυθιάσει,μπορείς να το παίξεις και πονηριά και να του πεις οτι θες μόνο σεξ απο αυτόν χωρίς δεσμεύσεις, να δεις αν θα είναι οκ με αυτό. Αν και δεν στο προτείνω είναι λίγο κατινιά.
TheSaintSirΕχεις δικιο το ξερω, κ εγω απορω με εμενα. Ναι οκ αλλα ποσο παθος για ενα ατομο που το βλεπεις για 2η φορα στη ζωη σου χαχ. Μιλαμε ελαχιστα αλλα λεμε πραγματα του τυπου πως ηταν η μερα μας που οκ ρουτινα εχουμε κ οι δυο δεν κανουμε τιποτα εξωφρενικο. Σκεφτομαι να του κανω οντως μια κουβεντα κ απο εκει κ περα θα να κοψω κινηση που λενε. Καλα και να παει με παραμυθιασει μια , δυο δεν ειμαι κ χαπατο θα το καταλαβω συν οτι αν δεν μου βγαινει τελικα θα το κοψω δεν κολλαω σε τετοια.
Scroll to top icon