ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2019 | 16:47

...

Ειμαι μαθητρια της 3ης λυκειου. Φετος θα εδινα πανελληνιες οπως και τα περισσοτερα παιδια της ηλικιας μου. Προεκυψε ενα θεμα υγειας το οποιο με επηρεασε πολυ και ψυχολογικα για αυτο αποφασισα οτι θα ηταν καλυτερα να μην δωσω εξετασεις και να προσπαθησω του χρονου. Απο τα Χριστουγεννα και μετα εχοντας κανει και επισκεψεις σε ψυχιατρο για 4 μηνες περιπου ημουν καπως καλυτερα. Τοτε οι δικοι μου επεμεναν να δωσω. Εγω ομως τους ειπα οτι δεν θελω γιατι δεν νιωθω οτι αυτος ο χρονος που μενει ειναι αρκετος.Επισης γενικα αγχωνομαι αρκετα οποτε δεν πιστευω οτι ειναι καλη ιδεα να προσπαθησω να βγαλω την υλη σε 5 μηνες.Ισως να μπορουσα αλλα δεν ενιωθα σε θεση να το κανω. Απλα οι γονεις μου και ο αδερφος μου κυριως μετα απο αυτο μου λενε οτι ειμαι τεμπελα και δεν προκειται να κανω ποτε τιποτα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν η ψυχολογία σου είναι καλά τώρα σου προτείνω αυτούς τους 4 μήνες που έρχονται να διαβάσεις ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ και να κάνεις ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ. Ας μην την βγάλεις όλη την ύλη, αλλά εκμεταλλευσου αυτόν τον χρόνο που σου δίνεται διαβάζοντας για δύο λόγους:1. Θα πας να δώσεις εξετάσεις και ότι γίνει. Γράψε και κάτω από τη βάση. Απλά δώσε και μπορεί να περάσεις σε κάποια χαμηλή σχολή. Καλύτερα μια χαμηλή σχολή παρά καμία. Και μόνο που του χρόνου θα ξέρεις ότι έχεις περάσει κάπου θα έχεις λιγότερο άγχος για το τέλος. Αλλά και να μην περάσεις πουθενά πάλι δεν πειράζει. Ίσα ίσα θα δεις πως είναι το κλίμα τον πανελληνίων και θα είσαι πιο προετοιμασμένη για του χρόνου. Φέτος δηλαδή δες το σαν να πηγαίνεις για χαβαλε εκεί και ότι θα κάνεις μόνο όσα μπορέσεις. Δηλαδή μην πας με σκοπό να περάσεις κάπου. Απλά πάνε να αποκτήσεις μια εμπειρία.2. Αν αρχίσεις να διαβάζεις από τώρα, θα είσαι σε ορισμενα κεφάλαια πιο προετοιμασμένη για του χρόνου. Και έτσι θα σου φαίνονται πιο εύκολα και θα τα εμπεδώσεις καλύτερα.
Scroll to top icon