ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2019 | 12:07

Δεν αντιλαμβάνομαι

Με κορόιδεψε..νόμιζα ότι ήταν εκεί για μένα..με έδιωχνε αλλά λέει πώς έκανε λάθος και δεν ήταν σωστός..τον αγαπώ αλλά γυρνάγε από τη μια στην άλλη.λευτερη για πόσο να σε συγχωρώ;; Πώς γίνεται να νιώθεις όταν ξέρω ότι έκανες τόσα με άλλες;
19
 
 
 
 
σχόλια
Kαλέ μου?Lapsus clavis?:PΚαλά το ήξερα ότι έχω δίκιο για την άποψή σου για τις γυναίκες, αλλά και εσύ το επιβεβαιώνεις ασυνείδητα.Το τάλαντη μου άρεσε αλλά χωρίς το α, έχω πώς δεν έχω και εγώ άνθρωπος είμαι.Aν και εσύ το εννοείς μάλλον αλλιώς(οι γνωστοί γρίφοι) αλλά δεν με πειράζει, ξέρω ότι δεν είναι αλήθεια και μακάρι να ήταν πολλοί, αν όχι όλοι, έτσι.Βέβαια εκεί θα έχανα πολλά που αβίαστα κερδίζω.Αυτά, δεν συνεχίζω άλλο, θα μιλάμε για μέρες μου φαίνεται.
Λοιπον υπάρχει ένα παράδοξο στις σχέσεις των δυο φύλων. Οι γυναίκες ερμηνεύουν την αποκλειστικότητα ως ένδειξη μεγάλου έρωτα. Δεν κοιτάνε ότι μπορεί απλά να μην του καθόταν καμμία του άλλου και για αυτό μένει πιστός.Οι άντρες πάλι, επειδή χαίρουν μεγαλύτερης σεξουαλικης ελευθερίας, διαχωρίζουν πιο εύκολα τον μεγάλο έρωτα από την σωματική εκτόνωση. Δεν λένε ψέμματα όταν λένε "δεν σήμαινε τίποτα για μένα". Αλλά σκοντάφτει στην άνωθεν θεώρηση.Φυσικά υπάρχουν λίγοι, ελάχιστοι φυσει μονογαμικοί, αλλά είναι τύχη να τους βρεις.Επίσης η κοινωνία εκπέμπει το μήνυμα ότι ο άντρας το οφείλει στον εαυτό του το πολύ και αχαλίνωτο σεξ. Πρέπει να είναι κανεις πολύ εξορθολογισμενος για να το αντιληφθεί και να διαχωρίσει το "τώρα το γ@μεις ή δεν το γ@μεις αυτό, θα είμαι ζώον αν χάσω την ευκαιρία" από το "έχω κεραυνοβοληθει από την υπέρτατη καυλα και θα πεθάνω αν δεν προχωρήσω".Μύλος δηλαδή!Χώρισε τον ανώριμο Λευτεράκη σου, να ανακτήσεις τον αυτοσεβασμό σου (που αλίμονο πάντως αν εξαρτάται από τον κάθε χλιμιτζουρα) και σε δεύτερο χρόνο κατανόησε αυτό που γράφω μήπως ωφεληθεί σ στο μέλλον.
Πιστεύω εις έναν admin, με φιλο κολλητό, θεό εκ θεού, γεννηθέντα κι ουχί ενσαρκωθεντα σε 54389 ενσαρκώσεις με τα χρυσόφτερουγα χρωματα της Λιλι-πουπόλης, φως εκ φωτός admin αληθινό κλπ κλπ. Καταλαβαίνεις...τόσο νοητικό θάμπος με τύφλωσε.
Την διόρθωσή μου την αγνόησες για να αποφύγεις την ερώτηση.Πολλές φορές παρουσιάζεις τις γυναίκες ως άτομα χωρίς ιδιαίτερη αντίληψη, το έχω προσέξει, τώρα είναι γιατί το πιστεύεις?, γιατί ξεκινά από την αυτοεικόνα σου?, γιατί έχεις φάει κοινωνικό brainfuck?,γιατί ζηλεύεις το πέος που δεν έχεις? εσύ ξέρεις.Πάντως, δεν χρειάζεται να σε σώσει ο admin, δεν σου λέω τίποτα άλλο, όχι ότι σε αναγκάζω να απαντάς κιόλας.Φιλικά, μια ψυχολόγος.
Αλλ'αντ'αλλων. Δεν κατάλαβες τι είπα. Δεν πειράζει. I rest my case. :) Όπως έχω πει κι άλλου,πάντως, η κουταμάρα δεν κάνει εμφυλο διαχωρισμό. Ούτε η εξυπνάδα.
Συγχέεις την γνώση με την αντίληψη.Όση γνώση και αν μαζέψεις έξυπνη δεν θα γίνεις.Το λέω γενικά, όχι για εσένα.Εσένα μέτρια σε θεωρώ, διαβασμένη αλλά μέτρια.Ναι, δεν τα ξέρουμε όλα οι ψυχολόγοι για αυτό και τρώμε πολύ σνομπισμό αυτό είναι γνωστό.Φιλικά ξανά,μια ψυχολόγος:)
Tέλος, άλλο λάθος που κάνεις είναι ότι μιλάς με γρίφους γέροντα.Μην περιμένεις να γίνεις κατανοητή, είναι σαν να αρχίσω να σου μιλάω εγώ για κβαντική φυσική που έχω και γνώσεις και να περιμένω να καταλάβεις.Ούτε στην θερμοδυναμική δεν θα μπορείς να με παρακολουθήσεις.Κατέβα λοιπόν από το καλάμι και μάθε να διαχωρίζεις την πείρα της ζωής και το διάβασμα από την ευφυία.Το δεύτερο πάει παρέα με τα πρώτα συνήθως, το πρώτο με τα άλλα, όχι απαραίτητα.Καληνύχτα;)
Scroll to top icon