ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2013 | 15:19

Τι εχουμε παθει;

Ειμαι με τον αγαπημενο μου 10 μηνες μαζι αρραβωνιαστηκαμε πριν λιγες μερες στο εξωτερικο οπου ειχαμε παει για διακοπες λιγες μερεςΕιναι υπεροχος τον λατρευω αλλα οι δικοι μας εχουν διαφορετικη γνωμη για την σχεση μας πραγματικα χωρις αιτια πχ η μαμα του νομιζει πως εγω φταιω που καπνιζει τρια πακετα την ημερα που εγω μισω το τσιγαρο και η δικια μου λεει πως δεν κανει για μενα επειδη δεν βγαζει αρκετα χρηματα μαλακιες δλδ!Το θεμα ειναι οτι εχω συνεχως γκρινιες απο το σπιτι και στρες ξεσπαω πανω τουΜου βαζουν λογια κ ενω μαλωνω με τους δικους μου στεναχωριεμαι γιατι τους αγαπαω, χθες πχ του ζητησα να μου παρει ενα σουβλακι με πιτα και εφερε κατα λαθος με ψωμακι και για αυτο τον λογο αρχιζανα φωναζω και να λεω δεν το τρωω αυτο και το πεταω πανω του φωναζε γινανε χαλια Του ειπανα χωρισουμε ηρεμησαμε και σημερα λεω μα καλα τι κανω; Τον αγαπαω παρα πολυ κατι πρεπει να κανω με τα νευρα μου δεν αντεχω αλλο ψυχολογικα την μουρμουρα!
1
 
 
 
 
σχόλια
αυτό που περνάς μόνο εσύ μπορείς να το σταματήσεις. θα σου πω το πιο απλό αν η μητέρα σου και γενικά οι δικοί σου σε αγαπάνε και σε νιάζοντε είναι δυνατόν να σε φθείρουν και να σε ταλαιπωρούν έτσι;;; χμ, ανοιξε το στόμα σου και τσίριξε και βαλε στη θέση τους όλους αυτούς που είναι εγωιστές και δε σε νιάζοντε και δε σε σέβοντε και σε τυραννανε.
Scroll to top icon